|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wzrost spalania |
Autor |
Wiadomość |
jorzyk1976
Mitsumaniak jorzyk1976
Auto: outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-11-2011, 18:49 wzrost spalania
|
|
|
proszę o pomoc! co może być przyczyną wzrostu spalania, gdyż wcześniej palił średnio 7,5-8 litrów (jeżdżę spokojnie, przeważnie w trasie). ostatnio zauważyłem że średnie spalanie nie spada poniżej 9-10 litrów. od około miesiąca pojawiło sie szarpanie na 4/5 biegu (opisywałem tow innym poście) czyściłem zawór EGR, trochę pomogło ale dalej szarpie, podłączany był komputer i wszystko jest w porządku nic nie pokazał. zauważyłem że gdy zmieniłem filtr paliwa to spalanie spadło i jakby przestał szarpać ale po kilku dniach wszystko wróciło. w najbliższych dniach znów zmienię filtr. może ktoś miał coś podobnego to proszę niech się podzieli radą! |
|
|
|
 |
|
|