|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak dojechać do Tarnowa |
Autor |
Wiadomość |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2006, 19:47 Jak dojechać do Tarnowa
|
|
|
Ello !!\
Mam nadzieje że mnie jeszcze stąd nie wyrzuciliście i mi podpowiecie jaką wybrać trasę z Białegostoku do Tarnowa - jak jechać żeby było jak najszybciej i bezproblemowo - żeby ominąć ewentualne roboty drogowe itp, ale też żeby nie jechać drogą okrężną
Dzieki za podpowiedzi!!! |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2006, 20:01
|
|
|
napewno jesli wybierzesz droge na lublin, czeka cie kilka postojow na swiatlach, szczegolnie w okolicy siemiatycz. praktycznie na calym tym odcinku cos robia drogowcy. |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2006, 20:48
|
|
|
Będę wyjeżdzał w nocy żeby na rano dotrzeć do tarnowa więc jazda będzie od 22:00 do rana - prace drogowców więc raczej odpadają - co innego ruch wahadłowy.
[ Dodano: 13-12-2006, 23:09 ]
No to wychodzi że będę jechał standrdowo - Białystok - Warszawa - Radom - Tarnów. A może jest tam cos co wypadałoby objechać?? |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
|
|