|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Carisma Carisma 2000 |
Autor |
Wiadomość |
cwaniak
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 DI-D 115KM
Kraj/Country: Belgium
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Lut 2011 Posty: 780 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 04-12-2011, 19:00
|
|
|
reicz napisał/a: | radeksz82 napisał/a: | reicz napisał/a: | tylko po co...??? żeby sobie ego podnieść skoro to i tak 90 KM. Nie widzę sensu (ja osobiście) żeby tyle kasy wkładać tylko w wygląd, wolałbym jednak więcej mocy żeby móc się pobawić, a nie na skrzyżowaniu lanos albo jakaś thalia zostawia z tyłu tak ładnie wyglądający samochód i tylko wyglądający. |
To po co sobie kopiłeś Carismę zęby cie lanos czy thalia oglądała we wstecznym lusterku.Było se kupić bemke czy gofra |
dlatego mam samochód który wygląda jak samochód a nie jakby miał ze 200 KM. I dlatego piszę że moim zdaniem wydawanie tyle kasy tylko za wygląd i 0 mocy mija się z celem, ale nie będę się kłócił bo widzę że trafiłem na zwolennika samochodów "sportowych" tylko z wyglądu i jak piszę jest to tylko moje zdanie i nie bierz tego tak do siebie. |
Każdy samochód wygląda jak samochód kwestia gustu . A moim zdaniem masz taki samochód na jaki cie stać , nie jaki ci się podoba. A pisząc ze wkładając 1-2 tysiące w swoja Cari z przebiegiem ponad 260000 uzyskasz taki sam efekt. No no aby więcej takich tuningowców jak Ty. A jak byś był troszkę rozeznany w cenach Carismy nie tylko na Polskim rynku , to byś nie pisał głupich postów. A tu masz przykład; http://szukaj.pl.mobile.e...ORT&tabNumber=2
i porównaj swoja Cari do tej Cari |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 DI-D 115KM
Mitsubishi CARISMA 02r 1.9 DI-D
Mitsubishi CARISMA 01 1.6 16V sprzedana dla trol81
 |
|
|
|
 |
ttomek551
Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-12-2011, 21:00
|
|
|
Według mnie jest to Carisma z jakimś pakietem, który widziałem w niemieckich prospektach, ogólnie bardzo podobnych (choćby skuli tych lamp) jest ich dosyć sporo na mobile.eu. Jednak owa Carisma została wg. mnie po prostu przemalowana, zmienione felgi i spoiler na tylnej klapie założę się, że z tyłu miała rury wydechowe z dwóch stron? Srebrne wyglądają znacznie lepiej |
|
|
|
 |
|
|