Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: roch_27
22-08-2007, 18:23
Poszukuje DOBREGO mechanika w Czestochwie,Krakowie lub Lodzi
Autor Wiadomość
Adrian
[Usunięty]

Wysłany: 13-12-2006, 18:17   Poszukuje DOBREGO mechanika w Czestochwie,Krakowie lub Lodzi

Witam wszystkich!!!
jestem nowym posiadaczem Galanta Sedan 98r.2.0L .Jest to moj pierwszy japonczyk. Moj mechanik nie posiada komplenej wiedzy i przyszedl czas zmiany bardzo waznej dla mnie osoby! Gdzie naprawiacie swoje miski w Czestochowie,Krakowie lub Lodzi (w tych miastach bywam)?

na wstepie wymiana rozrzadu.Gdzie kupic?ile kosztuje?
Czy roznia sie ceny czesci w niemczech i holandii?Pozdrawiam

[/list]

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 13-12-2006, 18:59   

a w mazowieckim nie bywasz?? jest gosc 70km na płd-zach od grojca w kaplinie. widniał jako mechanik klubowy na MKP i przyznaje ze nie znam lepszego fachowca od misiow (a juz napewno od galli) niz on!! 8) mysle ze moje zdanie podzielaja wszyscy, ktorzy choc raz mieli przyjemnosc remontowac swoje auto wlasnie u tego pana... naprawde warto zrobic pare kilometrów i do niego dojechac!!

[ Dodano: 13-12-2006, 19:02 ]
wróc!!! mialo byc 70km od wawy oczywiscie a od grojca to jakies 20... :P

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-12-2006, 19:05   

rozrząd kupisz u osoby, o ksywce Japaneze w Pabianicach k. Łodzi (nr. telefonu i namiary znajdziesz na forum, bo jest ich wszędzie pełno).

Jesli często bywasz w Łodzi, to zapraszamy na spoty, a co do mechaniora, to tylko rozrząd, czy coś jeszcze ?

Adrian
[Usunięty]

Wysłany: 13-12-2006, 19:30   

to tylko rozrząd, czy coś jeszcze ?[/quote]

Nie wiem czy cos jeszcze oby nie! Chcialbym by go zdiagnozowal. Po przejechaniu 800km wszystko wydaje sie odpowiednio pracowac poza trzecim biegiem, ktoremu zaczyna byc ciezko wskoczyc na swoje miejsce.

mlodygst
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 11:43   

w czestochowie jest gosc co mi zawsze przy eclipsie robi - 4g63Turbo wiec silnik prawie taki sam. Ja jestem bardzo zadowolony, jeszcze sie nei zdazylo ze cos nie tak zrobil. Adres zakladu: czestochowa ul bór chyba 120 ale najlepiej to dzwonic wczesniej 501279305 - Jarek.

Odpowiedz do tematu