|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MITSUBISHI CONCEPT-SPORTBACK |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-08-2005, 20:47
|
|
|
Koncepcyjny colt tez zapowiadal sie rewelacyjnie.
Odpukac w niemalowane, ale mam nadzieje ze z tego ciekawego konceptu nie powstanie jakas potwarz.
 |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 23-08-2005, 21:38
|
|
|
Kofi - to coś na zdjęciu, to nie Colt. To nawet nie jest wyrób Coltopodobny. Ostatni prawdziwy Colt został wyprodukowany przed tym koszmarem/wanną itd. |
|
|
|
 |
Kofi

|
Wysłany: 23-08-2005, 22:41
|
|
|
To koncept colta. Wiadomo gusta gustami. Ale gdyby taki byl colt to mi by sie bardzo podobal. Bo to co jest to sie do niczego nienadaje w kazdej wersji nadwoziowej. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 24-08-2005, 08:36
|
|
|
To na zdjęciu jest jeszcze brzydsze od tego, co teraz produkują. Naprawdę - wolałbym chyba Firka Punjero II - jest duuuużo ładniejsze (pomijając silnik, trakcję itd.). |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 24-08-2005, 16:04
|
|
|
A mnie się zdaję, że nad najnowszymi konceptami pracuje ktoś, kto chce zmienić stylistykę Mitsu i ją ujednolicić, ale zbytnio sugeruje się modelami innych marek, które są już na rynku. A nie zawsze przecież to, co sprawdzone u konkurencji będzie pozytywnie odebrane przez potencjalnych nabywców miśków. Raczej odwrotnie - po co nam zmutowane mieszanki innych aut? Przykładowo: jeśli komuś się podobał dotąd - powiedzmy - seat, to kupi seata, a nie miks seata z matizem i Bóg-wie-czym-jeszcze |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
Kofi

|
Wysłany: 24-08-2005, 22:45
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | To na zdjęciu jest jeszcze brzydsze od tego, co teraz produkują. Naprawdę - wolałbym chyba Firka Punjero II - jest duuuużo ładniejsze (pomijając silnik, trakcję itd.). |
Nie wkraczajmy na droge dyskusji o gustach bo na to Hubert ma najlepsza odpowiedz
Pozdrawiam. |
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|
|