|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Pilnie potrzebuje pewnych zaczepów/spinek |
Autor |
Wiadomość |
Sonek
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse Spyder
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2011, 16:03 [2G 95-99] Pilnie potrzebuje pewnych zaczepów/spinek
|
|
|
Cześć koledzy,
szukam takiego oto zaczepu/spinki, w kształcie litery "U" w liczbie dwóch (sorry za jakość ale nie było dobrego światła i mój tel. nie ogarnął zbyt dobrze):
Moje już są tak wyrobione że dyndają całe, a jako że słupek wchodzi pod uszczelkę to latając sobie na nierównościach wyciąga mi ów uszczelkę i uwziąłem się żeby to załatwić raz, a dobrze...no a do tego potrzebne mi właśnie takie zaczepy. Gdyby komuś gdzieś takie latały i mógł odstąpić czy sprzedać to byłbym wdzięczny, tak samo jak za radę gdzie ew. można coś takiego dostać bo na allegro nie ma... |
|
|
|
 |
Kct
Mitsumaniak 02743/KMM
Auto: Colt CA0 4g93
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Kwi 2010 Posty: 107 Skąd: Myszków
|
Wysłany: 30-12-2011, 13:14
|
|
|
pisz do osob na allegro co sprzedaja ecli na czesci, jest taki zielony rozbitek co czesci blacharskie z niego ktos sprzedaje, ale wnetrze tez ma |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
|
|