|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jaki odtwarzacz?? |
Autor |
Wiadomość |
major
Mitsumaniak Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 678 Skąd: kalisz i wrocław
|
Wysłany: 17-12-2006, 19:08 jaki odtwarzacz??
|
|
|
witam
Zwracam się do Was jako expertów i znawców w temacie car audio. Mam radyjko BLAUPUNKT DENVER jednak chce je zmienić bo strasznie przerywa na dziurach. Moje pytanko dotyczy jaki odtwarzacz byście mi polecali ( bez mp3) jak naj mocniejszy bo nie przewiduje narazie wzmacniacza w autku, no i żeby ładnie czysto grał. a no i cena tak do 450 max:) |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 20:00
|
|
|
major napisał/a: | jak naj mocniejszy bo nie przewiduje narazie wzmacniacza w autku |
Musisz sie przygotować na to, ze odtwarzacze mimo kuszących napisów dysponują niewielką mocą, a co najważniejsze kiedy chcesz posłuchać głośniej to....bedzie głośniej, ale o czystosci dzwięku zapomnij, bo w grę wchodzą już zniekształcenia. W tej cenie szukałbym Alpine np 7876rb, mocny wzmacniacz jak na samą jednostkę i bardzo przyjemne brzmienie, naturalne co najważniejsze.
pozdrawiam,
Kuba |
|
|
|
 |
major
Mitsumaniak Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 678 Skąd: kalisz i wrocław
|
Wysłany: 18-12-2006, 15:47
|
|
|
a co sądzicie o jvc cameleon?? podoba mi się ze wzgłedu na wygląd ale na foru wyczytałem że daje dzwięk nie najlepszej jakości. Czy to prawda?? |
_________________ Moje autka:
Carisma GLX 1.6 1996 rok
Galant SPORT EDITION 2.5 V6 1998 |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2006, 16:14
|
|
|
major napisał/a: | a co sądzicie o jvc cameleon?? podoba mi się ze wzgłedu na wygląd ale na foru wyczytałem że daje dzwięk nie najlepszej jakości. Czy to prawda?? |
Co do wyglądu to każdemu się podoba coś innego, grać to napewno nie gra dobrze.....generalnie JVC to mało trafny wybór ( chyba tylko sh99 nie kuło w uszy) ale w tej kwocie, bez Mp3 jak zaznaczyłeś, są dużo lepsze odtwarzacze... |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 19-12-2006, 09:56
|
|
|
W podanej przez Ciebie kwocie zmieścisz się z kupnem nowego Clariona. Ponadto wybrane modele - BD269RMP, DXZ468RMP i DXZ668RMP objęte są ubezpieczeniem - oferowane są z gwarancją odzyskania w razie kradzieży. Może warto pójść w tym kierunku?? |
|
|
|
 |
|
|