Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Firebee
26-08-2007, 19:19
2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny
Autor Wiadomość
yaro1976 
Mitsumaniak
Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-08-2007, 09:55   

tymcio napisał/a:
Mam pytanie.Mamy zarezerwowany domek.Jak przyjedziemy w piątek wieczorem to mamy zgłaszać się do recepcji i powiedzieć że na zlot tak?Kaśka.

szukać mnie, lub piwkotoma, recepcja niestety wykazuje się bardzo posunięta ignorancją i niekoniecznie profesjonalizmem, o czym w tym wątku.
Ostatnio zmieniony przez yaro1976 22-08-2007, 10:36, w całości zmieniany 1 raz  

Kronikarius
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 10:30   

A co z nagłośnieniem tej imprezy?
Macie jakąś firmę która to zrobi?
Jeżeli nie to mogę pogadać z znajomym jakie są koszta nagłośnienia takiej imprezy.

novy 
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
Wysłany: 22-08-2007, 11:52   

yaro1976 napisał/a:
szukać mnie, lub piwkotoma, recepcja niestety wykazuje się bardzo posunięta ignorancją i niekoniecznie profesjonalizmem, o czym w tym wątku.

Uuuu, no to faktycznie baba przegieła!!!!!!
Mam taki pomysł, aby oznakować samochody nickiem z forum - jakas naklejka na bagazniku albo kartka za szyba....bedzie sie nam latwiej odnalezc 8)
...i trafić do Ciebie, Yaro1976 :P

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 14:12   

yaro1976 napisał/a:
czym w tym wątku.

eee kurde bez jaj, sorry ale nie mam zamiaru szukac kogos kto wpusci mnie do lazienki, nie dosc ze przeplacalem (kazdy kto wplacil z gory) to teraz zostalem tak wyrolowany. f**k
o ile jest taka mozliwosc to przesuncie mnie do tej kobity z agroturystyki, wazne aby byla lazienka. nie widze dla siebie innej opcji jak pokoj z kiblem :!:
a kurcze u tej kobity z agroturystyki trzeba miec spiwory :?: :?: luudzie skad ja wezme spiwor :?:

Tybek 
Mitsumaniak

Auto: Carisma Mirage GDI 1.8 2002
Kraj/Country: UK
Wysłany: 22-08-2007, 15:31   

I zaufać komuś... najlepiej wszystko mieć na piśmie z podpisem, wtedy taka osoba nie może się wycofać, chyba że jest strasznie poryta...

To robimy palenie gumy w niedziele przed wyjazdem i za sponsorują sobie nową nawierzchnie... w ośrodku, przed i po drodze :twisted:

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 22-08-2007, 15:45   

No cóż ... coraz bardziej przekonuje się, że ze względu na wyjazd rodaków za granicę w poszukiwaniu pracy, w Polsce coraz większy % ludzi to matoły ... :|

Dzięki Novemu udało mi się załapać na pokój 3-osobowy ... z łazienką, więc jak coś to zapraszam.... tylko nie wszyscy na raz :badgrin: :P

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 22-08-2007, 15:49   

o co chodzi ? gdzie mozna sie tego dowiedziec ?

[ Dodano: 22-08-2007, 15:51 ]
dobra juz wiem

http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=11626

dobrze ze bralem 2 domki 3 osobowe :D jak cos to sluze lazieneczka :)

novy 
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
Wysłany: 22-08-2007, 15:56   

Tybek napisał/a:
o robimy palenie gumy w niedziele przed wyjazdem i za sponsorują sobie nową nawierzchnie... w ośrodku, przed i po drodze

Ja sie pisze, bo tak sie sklada ze bede wymienial oponki zaraz po powrocie z Łodzi :twisted: :twisted: :twisted:

piotras 
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
Wysłany: 22-08-2007, 16:07   

Ja mam tylko taką małą prośbę. Ludzie którzy dysponują alkomatami niech wezmą je ze sobą. Przydadzą się napewno dnia nastepnego.

Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 22-08-2007, 17:08   

Ja chce tylko dodac, ze w takiej sytuacji (zmiana zakwaterowania) bardzo powaznie rozwazam zrezygnowanie z wyjazdu na zlot. Jest to dla mnie dzialanie tak nieprofesjonalne i niesolidne ze az mnie nosi. Nie mam zalu do organizatorow bo wiem co chlopaki musza teraz przezywac ale nie chce przekraczac bram instytucji, ktora tak traktuje swoich klientow. Najgorszego typu cwaniactwo, dodatkowe oplaty tylko za to aby osrodek na weekend byl zamkniety i przeznaczony wylacznie dla uczestnikow zlotu.
Eeech juz sie nie pluje...
p.s. a jaki powod podano w uzasadnieniu decyzji o zmianie umowy?

glowix
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 17:27   

Gene napisał/a:
Ja chce tylko dodac, ze w takiej sytuacji (zmiana zakwaterowania) bardzo powaznie rozwazam zrezygnowanie z wyjazdu na zlot. Jest to dla mnie dzialanie tak nieprofesjonalne i niesolidne ze az mnie nosi. Nie mam zalu do organizatorow bo wiem co chlopaki musza teraz przezywac ale nie chce przekraczac bram instytucji, ktora tak traktuje swoich klientow. Najgorszego typu cwaniactwo, dodatkowe oplaty tylko za to aby osrodek na weekend byl zamkniety i przeznaczony wylacznie dla uczestnikow zlotu.
Eeech juz sie nie pluje...
p.s. a jaki powod podano w uzasadnieniu decyzji o zmianie umowy?

I to jest calkiem sensowny pomysl... Ja rowniez czuje sie wystawiony z lekka niezaleznie od tego kto zawinil...

Dolaczam sie do pytania - jakie jest wytlumaczenie osob reprezentujacych osrodek?

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 17:39   

Gene, glowix, ja normalnie tak wie wku..... ze szok, dokladnie mysle tak jak wy (lacznie z rezygnacja z calej imprezy), rowniez tego nie rozumiem jak mozna ot tak sobie "odmowic", skoro bylo placone z gory (ja np. trzy miesiace wczesniej), po to placilismy wiecej niz inni aby ten piep..... osrodek byl zarezerwowany.
yaro nie spisaliscie zadnej umowy przedwstepnej? normalnie mnie nosi.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 22-08-2007, 17:49   

Co to za chora akcja! Nawet dodatkowo placilismy za to aby osrodek byl tylko do dyspozycji uczestnikow zlotu. Tak? Chyba po 10 zl od osoby. Tez wplacilem jako jeden z pierwszych bo uprzedzano, ze ilosc miejsc z lazienkami jest ograniczona. Cieszylem sie jak glupi do sera. Poznam ludzi, bedzie milo. Ustawilem sobie wszystko a tu taka checa. O co chodzi? :shock: Czy wlasciciel osrodka postanowil zorganizowac naszym kosztem dodatkowo wesele albo seminarium? Jak mamy w takim ukladzie funkcjonowac? Dwie alternatywne imprezy przeplatane drobnymi utarczkami... eech szkoda gadac. :cry: a moze zlot wedrowny z mozliwoscia przemieszczania sie po okolicznych osadach. No przeciez mamy dobre samochody. Przepraszam za sarkazm ale w glowie mi sie to nie miesci.

miczon 
Mitsumaniak

Auto: L 200 '08
Wysłany: 22-08-2007, 19:16   

Taaa... Szlag człowieka trafia jak się spotyka z czymś takim :evil: .
Jedyny plus jaki z tego wynika dla mnie, to fakt, że mam gdzie przenocować moich znajomych, o których pisałem wcześniej :P . Ale to nie zmienia faktu, że nie po to wpłaciłem kasę ilka miesięcy temu, za pokój z łazienką, żeby teraz prosić kogoś o możliwość skorzystania z WC. Na prawdę w głowie sie nie mieści.............

P.S. Czy może ktoś mi przybliżyć, w co są wyposażone te domki? 4 łużka, umywalka, terma... coś jeszcze? Jakiś aneks kuchenny, czajnik, lodówka? Skoro nie ma się gdzie wysikać, to czy można chociaż śniadanie zrobić?

tymcio
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 19:16   

A może ktoś z miejscowych zna jakiś duży ośrodek w pobliżu? :?:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi