|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Checkengine - kod błedu |
Autor |
Wiadomość |
zbychu74
Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer 2,0 kombi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Sty 2016 Posty: 603 Skąd: tuchola
|
Wysłany: 16-12-2019, 18:29
|
|
|
MatysS5, Jak nie podłączysz pod kompa i nie podglądniesz parametrów pracy silnika na żywo"live data"i ktoś Ci tego nie zinterpretuje to możemy tylko gadać i nic z tego dobrego nie wyniknie. |
_________________ zbychu74 |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 810 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 19-12-2019, 15:09
|
|
|
U mnie zapalił się check bo poszło podgrzewanie pierwszej sondy, wymieniłem na jakiegoś boscha. Potem, dosłownie po miesiącu znowu się zapalił check. Okazało się, że poszło podgrzewanie drugiej sondy. Wymieniłem na denso. Po 400 km wywalił check. Okazało się, że teraz to wyjechany katalizator -błąd z tematu. Błąd wracał co 300-400 km. po skasowaniu. Kupiłem emulator za 20 zł. Zwykłą tulejkę pod sondę, brałem prostą, nie giętą. Wszystko działa. Dodam, że błędy zaczęły się przy 260 tys. |
|
|
|
 |
|
|