Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Ustawienie FIREFOX
Autor Wiadomość
krzysio1972 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
Wysłany: 19-07-2007, 20:22   

arturro napisał/a:
ale ja niechce zakladek [..] natomiast w FF nic sie nie przesuwa i adresow trzeba szukac, dodatkowo lista zasmieca sie dziwnymi linkami.

Bo ma zajebista funkcjonalnosc w postaci 'zakladki osobistej', ktora widac w przegladarce jak _toolbar_. Tak jak pisal Akbi jedno klikniecie i masz otwarta strone, po co rozwijac liste, ktora i tak predzej czy pozniej zniknie. Poza tym w zakladce osobistej mozna tworzyc foldery, ja mam np.mitsu, w ktorym mam linki do kliku forow i jedno klikniecie (no 2) i mam wszystko otwarte i jestem zalogowany.

Ale w sumie rozumie sile przyzwyczajen ;-)
Ja jak zostalem zmuszony do uzywania IE, to pierwsza rzecza jaka zrobilem byla instalacja IETabs, ale to i tak na wiele sie nie zdalo, szlak mnie trafia do dzisiaj, ie7 niewiele zmienilo.

adams12
[Usunięty]

Wysłany: 20-07-2007, 01:26   

nie ma opcji zmiany tego i tyle.

ie i ff maja swoje niuanse i kazdy dziala troche inaczej co jednym sie podoba a drugim nie. w ff nie ustawisz innego sposobu kolejkowania listy.

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-07-2007, 12:25   

krzysio1972 napisał/a:
Poza tym w zakladce osobistej mozna tworzyc foldery, ja mam np.mitsu, w ktorym mam linki do kliku forow i jedno klikniecie (no 2) i mam wszystko otwarte i jestem zalogowany.

Ja mam Carisma i wszystko co związane z Mitsubishi tylko do logowania klikam raz bo jestem strasznie leniwy :badgrin:

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 20-07-2007, 23:51   

A ja chciałem powiedziec ze za radą Adama zmieniłem wersje GG na nową i wszystko ładnie działa - cóż musiałem zmienić swoja wersje 3.0 :cry: na 7.5 :mrgreen:

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-07-2007, 17:01   

dm17 napisał/a:
A ja chciałem powiedziec ze za radą Adama zmieniłem wersje GG na nową i wszystko ładnie działa

No to chyba kliknąłeś u niego na POMÓGŁ :?:

Odpowiedz do tematu