|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
HALOGENY |
Autor |
Wiadomość |
Foxik [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2007, 23:57
|
|
|
W google grafika wpisujesz Lancer GLX 1998 i masz zdjęcia samochodów z halogenami. Co do elektrycznych lusterek to Ci nie pomogę- jakoś mnie to nie kręci. Powodzenia. |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2007, 23:58
|
|
|
pierafal napisał/a: | Masz moze jakies zdjecie jak wygladaja halogeny orginalne do naszego modelu? | Rafał pisałem już dwa razy tak jak na fotce mojej - to są oryginały |
|
|
|
 |
pierafal
Mitsumaniak

Auto: GALANT EA V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Maj 2006 Posty: 207 Skąd: Zawiercie
|
Wysłany: 09-10-2007, 00:23
|
|
|
Tak pisałeś, ale przyjżyj się tym zdjęciom które wkleiłem na początku i zauważ że po 98r są inne Instalacja napewno jest identyczna natomiast kształt świateł po face-liftingu jest inny i takiego zdjęcia nie moge nigdzie znaleźć
Faktycznie w google grafika cos znalazlem ale niestety bardzo kiepskiej jakosci |
_________________ pozdrawiam, Rafał
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-10-2007, 13:17
|
|
|
rodzaj montowanego światła jest taki sam-tylko "wejscie" jest innego na zderzaku ale to jak sam pisałeś wynik Cytat: | face-liftingu jest inny |
Pozdro |
|
|
|
 |
pierafal
Mitsumaniak

Auto: GALANT EA V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Maj 2006 Posty: 207 Skąd: Zawiercie
|
Wysłany: 10-02-2008, 18:07
|
|
|
Wracam do tematu. Nabylem uniwersalne halogeny soczewkowe i orginalny wylacznik swiatel przeciwmgielnych - podwojny. Wszystkomialo byc takpieknie a tu klops
Orginalny wylacznik jest taki jak opisuja w manualu, mechaniczny, bistabilny i podlacza sie do niego dwie wtyczki:
Natomiast moj stary wylacznik (tzn. pojedynczy- od przeciwmgielnych tylnych) jest monostabilny, wyposazony w elektornike w srodku i ma jedno zlacze do ktorego jest w tej chwili wpiete 6 kabli.
Tak wyglada rozebrany:
a tak wyglądazłącze, które jest do niego wpięte:
Problem polegana tym, że nie wiem od czego jest który kabel w złączu na desce rozdzielczej. Niestety nie ma nic o takim rozwiązaniu w manualu
Może ktoś dysponuje jakimiś informacjami na ten temat. Schemat elektryczny milewidziany - jakoś się niemogę go doszukać w manualu. |
_________________ pozdrawiam, Rafał
|
|
 |
|
|