Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czujniki Parkowania
Autor Wiadomość
McDoune 
Mitsumaniak
Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-01-2009, 21:59   

Herdi napisał/a:
McDoune napisał/a:
Uwex napisał/a:
A może te ? Robi je firma Exus w Polsce . Solidne , gwarancja , w razie czego elementy dostępne . Robią też prostsze
- z wyświetlaczem LED i tylko z buzerem .

wow to chyba to, dokładność co do centymetra :mrgreen:

Ojjj nie chce Ci sie poszukać cooooooo :mrgreen: http://hadron.pl/sklep/pr...products_id=946
Notomiast te działają naprawdę fajnie no i się składa wyświetlacz :) http://hadron.pl/sklep/pr...roducts_id=1074

tak nastawiłem się na dzwonienie że nie przejrzałem stronki :oops: dzięki

[ Dodano: 29-01-2009, 22:15 ]
Kupiłem Spy LCD, też mnie przekonał ten bajerancki składany monitorek :)

:king: Zwycięzca Czwartej Edycji Typera Mitsumaniaków :king:

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 07-02-2009, 14:52   

McDoune napisał/a:
Herdi napisał/a:
McDoune napisał/a:
Uwex napisał/a:
A może te ? Robi je firma Exus w Polsce . Solidne , gwarancja , w razie czego elementy dostępne . Robią też prostsze
- z wyświetlaczem LED i tylko z buzerem .

wow to chyba to, dokładność co do centymetra :mrgreen:

Ojjj nie chce Ci sie poszukać cooooooo :mrgreen: http://hadron.pl/sklep/pr...products_id=946
Notomiast te działają naprawdę fajnie no i się składa wyświetlacz :) http://hadron.pl/sklep/pr...roducts_id=1074

tak nastawiłem się na dzwonienie że nie przejrzałem stronki :oops: dzięki

[ Dodano: 29-01-2009, 22:15 ]
Kupiłem Spy LCD, też mnie przekonał ten bajerancki składany monitorek :)

Małe a cieszy :) :mrgreen:

sibi 
Mitsumaniak

Auto: Chrysler Grand Voyager 3.3 AWD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-02-2009, 19:55   

Napiszę od Sibie że nie można patrzeć na gadżety a na właściwe wykonanie a dokładnie łatwość demontażu w razie gdy np. padnie sensor (co jest najczęstszą przypadłością).
I tu bym patrzył na demontowanie tego właśnie sensora jak najbliżej niego samego ( Exus posiada łączenie tuz przy sensorach) a co za tym idzie nie trzeba walczyć z ponownym demontażem całego niektórych elementów wnętrza i nie tylko.

PS. Wiem co piszę bo już założyłem może nie wiele bo cztery czujniki (trzy różne modele)i powiem szczerze że najbardziej mi się podobają Exusy

PS2. nie wiem czy są czujniki które pokazują dopiero od 10cm "0"raczej nie a jak koś potrzebuje coś dokładnego to tylko kamera cofania pozostaje nieodzowna rzecz przy częstym podczepianiu przyczepy

Odpowiedz do tematu