[II 2.0 DID] Zamykanie szyberdachu |
Autor |
Wiadomość |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 19-09-2009, 17:28
|
|
|
karol_alasz>>>>> czy przeczytałeś co napisałem w poście przed twoim? Bo wydaje mi sie że powtórzyłes prawie tosamo co sam napisałem odnośnie programowania składania lusterek |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 19-09-2009, 23:29
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | karol_alasz>>>>> czy przeczytałeś co napisałem w poście przed twoim? Bo wydaje mi sie że powtórzyłes prawie tosamo co sam napisałem odnośnie programowania składania lusterek |
Tyle,że ja nie mam alarmu... No i napisałem co można samemu z MMCS-a ustawić (jeżeli takowy jest na pokładzie). Podobieństwo jest ale,bo piszemy o zamykaniu lusterek ale ident tutaj raczej nie występuje-chyba ,że chodzi o wzmianke ,że być może z MUT-a też się to wszystko ustawić (zeleżnie od pracy silnika lub zamykania zamków). |
|
|
|
 |
nephilim
Mitsumaniak 01486/KMM
Auto: Outlander II 2.0 Ralli Art
|
Wysłany: 20-09-2009, 19:25
|
|
|
500 zł. Tyle wyceniono mi siłowniki które po naciśnięciu alarmu zamkną auto.
|
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 16-10-2009, 10:16
|
|
|
nephilim napisał/a: | 500 zł. Tyle wyceniono mi siłowniki które po naciśnięciu alarmu zamkną auto. |
Jakieś nieciekawe rozwiazanie...Ciekawe ,że nie można alarmu po prostu zintegrować z mechanizmem zamykania drzwi juz istniejący w Outku |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 16-10-2009, 10:34
|
|
|
karol_alasz napisał/a: | Jakieś nieciekawe rozwiazanie...Ciekawe ,że nie można alarmu po prostu zintegrować z mechanizmem zamykania drzwi juz istniejący w Outku | Niestety to fakt. W moim "parchu" mam to samo. Pomimo centralnego zamka trzeba założyć jakiś siłownik do drzwi kierowcy.
Tyle, że parch jest z 97 roku i to ustrojstwo kosztuje połowę taniej. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
|