|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Awarie Lancera |
Autor |
Wiadomość |
yorgiel
Nowy Forumowicz
Auto: LANCER '07
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2012, 23:19
|
|
|
witam,
jedyna usterka to przy 120 tys wyciek z półośki przy skrzyni biegów |
|
|
|
 |
mazzi1
Forumowicz
Auto: lancer
|
Wysłany: 19-05-2012, 18:53
|
|
|
Mam Lancelota 4 lata.Od tej pory tylko leje i jade.Wiadomo rozrząd,olej,żarówki.Auto odpukać totalnie bezawaryjne.Polecam.Kiedyś pracowałem w hotelu gdzie właściciel często wypożyczał auta.Miałem okazję nimi jeździć ale jak spróbowałem Lancera wiedziałem że takiego sobie sprawie.Komfort jazdy bardzo dobry.Cicha praca silnika.
Mankamenty to słaba jakość lakieru na plastykowych elementach. |
|
|
|
 |
adnot
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Wagon
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-05-2012, 13:51
|
|
|
U mnie to wygląda następująco :
Cały czas standardowe procedury użytkowania pojazdu , a z "większych wydatków" (dla mnie normalne) to :
80 tyś - drugi komplet klocków
90 tyś - rozrząd full komplecik
107 tyś - tuleje pływające tył
Obecnie mam 110 tyś. i od początku nic tylko leję i jeżdżę , tak więc chwalę sobie mojego Lucka wszędzie.
Miałem jeszcze jedną usterkę ( o ile to można określić jej mianem ) - od strony pasażera piszczało zapięcie pasa - oczywiście zrobiłem psik psik teflonem i gitara .
Ot co - to wszystko. |
|
|
|
 |
|
|