|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 05-09-2007, 09:43 |
Spust płynu chłodniczego i góra chłodnicy |
Autor |
Wiadomość |
ptwardy [Usunięty]
|
Wysłany: 03-11-2006, 20:13
|
|
|
Warszawa i okolice to mają ztym dobrze. Mianowicie w Warce jest firma p. Konarskich, Którzy od wielu lat specjalizują sie w chłodnicach. Jeśli nie mają aktualnie na wymianę bo nietypowa to naprawią na miejscu. Firma mieści się przy wylocie z Warki na Grójec na samym końcu miasta. Wcześniej trzeba się umówić podaję telefon: 486672001. Z tego co pamiętam mają punkty w kilku miejscach w kraju, no i giełda Słomczyn. Firma solidna - żadne kradzione, wiem bo gdy mieszkałem w Grójcu kilka razy wybawili mnie z opresji. Teraz w Krotoszynie martwię się co zrobię w podobnej sytuacji. Do Kadeta płaciłem za naprawę 60 PLN na poczekaniu, a gy kiedyś wymieniałem to zapłaciłem 100 PLN. Pamiętam, że więcej mieli właśnie wynalazków niż aut popularnych. Gorąco polecam. |
|
|
|
 |
|
|