|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: robot 10-02-2007, 18:19 |
Zawieszenie |
Autor |
Wiadomość |
syski [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2007, 10:27
|
|
|
Na Wielickiej Moto Gabra rzucił cenę bez sprawdzania z odpowiedzią że do starego auta to się nie opłaca nowych zakładać cena oczywiście za 1 szt. |
|
|
|
 |
Slaw
Forumowicz Śmigma

Auto: Sigma 3.0 V6 24v 93r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 18 razy Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 343 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 10-04-2007, 17:06
|
|
|
zapewnili mnie w salonie że oferta jest do wyczerpania zapasów.Jutro jak by co mogę sprawdzić czy dalej trwa promocja.Amortyzator jest z gwarancją(kupywałem na przód)z mocowaniami na jego górną część i ma osłonę na gumę.Niech ludzie z salonu sprawdzą w komputerze ile kosztuje a nie podają cenę na przykład z przed jednego roku.Co do tego czy warto czy nie warto już lepiej niech osądzi klient.Amortyzatory pneumatyczne (a właściwie materiał z którego jest wykonany "worek"w którym gromadzi się powietrze)wytrzymują przynajmniej 150 tysięcy kilometrów.Tak więc wydaje mi się że warto.Poprosić stanowczo o sprawdzenie ceny w komputerze.Życzę powodzenia |
|
|
|
 |
lukasz12
Mitsumaniak prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 2498 Skąd: Warszawa/Biecz/Piastów
|
Wysłany: 11-04-2007, 10:22
|
|
|
syski napisał/a: | Na Wielickiej Moto Gabra rzucił cenę bez sprawdzania z odpowiedzią że do starego auta to się nie opłaca nowych zakładać cena oczywiście za 1 szt. |
Ja nic nie chce mówić ale dla nich problemem było koło pasowe do Sigmy."My części do takich starych samochodów to juz nie prowadzimy" i odesłali mnie do... RM Filipowicz, gdzie dowiedziałem się że "po uwzględnieniu rabatu dla starszych modeli" koło pasowe będzie kosztować jedyne 2000 zł (z VAT)...no comments |
|
|
|
 |
|
|