Outlander z Płocka co myślicie ... |
Autor |
Wiadomość |
Gunner
Mitsumaniak

Auto: Outlander II DID173 BHP URSUS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 315 Skąd: 3city
|
Wysłany: 08-10-2013, 15:30
|
|
|
Agromax,,,ale nie Gdanski.
AGROMAX polecam ale elblaski przy obwodowej. |
_________________ TURBOKLEKOT 173BHP 350NM -1640KG
MAZDA MX-5 1.8NBFL GT 220 KM /240NM-1100KG 15L na bucie i 6 sec
黒トカゲ Bez dachu nad glowa
 |
|
|
|
 |
pardziak
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 DID
|
Wysłany: 08-10-2013, 15:34
|
|
|
trochę daleko nie wiem czy sprzedającemu będzie się chiało do Elbląga jechać |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 08-10-2013, 23:33
|
|
|
pardziak napisał/a: | trochę daleko nie wiem czy sprzedającemu będzie się chiało do Elbląga jechać | Łaski nie robi, dogadaj się że pokryjesz koszty paliwa, albo coś tam. |
|
|
|
 |
pardziak
Forumowicz
|
Wysłany: 09-10-2013, 16:17
|
|
|
no wiem że łaski nie robi... ale też mi się wierzyć nie chce że nic bliżej dobrego nie ma ... bo chyba całe 3m nie jeździ do Elbląga z autami
[ Dodano: 11-10-2013, 00:16 ]
gdański obejrzany .... niestety totalna klapa... auto bezwypadek chyba w snach ... niebity to był chyba tylko właściciel... praktycznie całe malowane (mgliste tłumaczenie o cieniowaniu) miernik pokazywał od 180- 380 miejscami... trafiały się miejsca 80... tu też pytanie czy faktycznie dach jest aluminiowy bo miernik nie dawał żadnej wartości...
mega duże ognisko rdzy na masce, na tylnym słupku.... tylna podłużnica zaczyna rdzewieć... częściowo brak zabezpieczenia antykorozyjnego...liczne wgniotki na masce... rysa na prawych tylnych drzwiach...
autko zmęczone życiem...
brak prawego ksenona... co więcej jak zapala się światła to włącza się lewy xenon i prawe światło pozycyjne lewe się nie włącza:) lewy reflektor zupełnie nowy... prawy stary i zmęczony życiem... oryginalne śruby na pasie przednim zostały zastąpione przez jakieś inne dziwne śruby... mokro pod silnikiem, płyta pod silnikiem montowana na to co było pod ręką... poci się tylny napęd... sprzęgło na totalnym wykończeniu...
sprzedający handlarz a nie prywatny ... na moje uwagi powiedział że stan auta adekwatny do ceny... jak chcę lepsze to muszę dołożyć z 5000 a że w Polsce i tak nie znajdę nie malowanego... jak powiedziałem o malowaniu całego auta to najpierw powiedział że mam czujnik z du..py... przytachał swój i wyszło to samo to powiedział no i co... udowodnił mi pan tylko że auto było malowane wielkie mi co... na to że zderzak jest opuszczony to powiedział że trzeba walnąć mocniej i wskoczy na miejsce...
generalnie arogancki, chamski itp... na każde wadu reagował agresją a to że mierzę mega dokładnie to moja wada i że tak się nie robi i najlepiej żebym sobie już poszedł...chociaż mówiłem że jadę ponad 300 km koleś miał to w głębokim poważaniu
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! auto ma blachy TK..... |
|
|
|
 |
Conio
Nowy Forumowicz
Auto: E46
|
Wysłany: 14-10-2013, 11:48
|
|
|
Współczuje ręce opadają jakie mają podejście do kupujących ci ludzie. |
|
|
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Mar 2010 Posty: 1122 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 14-10-2013, 12:09
|
|
|
pardziak napisał/a: | tu też pytanie czy faktycznie dach jest aluminiowy bo miernik nie dawał żadnej wartości... | Tak dach jest alu .Niestety musisz celować w ceny nieco wyższe niż średnia rocznika bo inaczej całą kasę wydasz na wycieczki .Poszukaj auta za granicą ,tam ceny spadają szybciej auta lepiej wyposażone a przebiegi z reguły nie zmniejszane,lepsze grogi -auta nie zmasakrowane na wertepach ,no bo kto w PL kupuje suva raczej żeby dojechać do wiejskiej chaty ,pomijając ludzi z centrum miast .Ostatnie kupuj od właściciela ,jak pojedziesz do niego do domu to wiele się wyjaśni od razu. |
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 14-10-2013, 15:32
|
|
|
na dach masz ok. 10 cm pasek stalowy z tyłu |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
pardziak
Forumowicz
|
Wysłany: 15-10-2013, 10:04
|
|
|
lexus napisał/a: | pardziak napisał/a: | tu też pytanie czy faktycznie dach jest aluminiowy bo miernik nie dawał żadnej wartości... | Tak dach jest alu .Niestety musisz celować w ceny nieco wyższe niż średnia rocznika bo inaczej całą kasę wydasz na wycieczki .Poszukaj auta za granicą ,tam ceny spadają szybciej auta lepiej wyposażone a przebiegi z reguły nie zmniejszane,lepsze grogi -auta nie zmasakrowane na wertepach ,no bo kto w PL kupuje suva raczej żeby dojechać do wiejskiej chaty ,pomijając ludzi z centrum miast .Ostatnie kupuj od właściciela ,jak pojedziesz do niego do domu to wiele się wyjaśni od razu. |
auto miałobyć od prywaciarza... zdaję sobie sprawę ża takich aut nie kupuję się żeby jeździć po bułki autostradą ...ale też gdzieś są granice przyzwoitości, sprzedawałem już nie jeden samochód i jakoś każdy kto do mnie jechał wiedział na co się decyduje, szanuje cudze pieniądze i czas, niestety handlarz to nie człowiek, to ... chociaż i tu pewnie są wyjątki ... zwłaszcza jak się mówi ile się km jedzie ... należało kazać oddać kasę za wachę a jak nie to policję wzywać... zdaję sobie sprawę że auta są używane i mogą mieć jakieś mankamenty ale nie takie walenie freda...
pewnie tak się skończy że będę szukał gdzieś w UE może coś się trafi... aż tak mi się nie pali... zresztą zbliża się koniec roku, więc ceny będą musiały iść w dół jak ktoś będzie pilnie potrzebował sprzedać auto |
|
|
|
 |
|