Kilka spraw, które martwią mnie, jak jest u Was? |
Autor |
Wiadomość |
AlCapone [Usunięty]
|
Wysłany: 15-07-2009, 12:45
|
|
|
dab napisał/a: | AlCapone napisał/a: | 2.0 DID SE.....kicha......ale se poradze..........cziorny.....:lol: |
A masz w tej wersji czujnik sciemniania wstecznego lusterka czy jest cybancik do recznego przekladania?
Bo podobno ta wersja SE od tej pelnej intense plus miala sie roznic tym ze nie miala srebrnych lamek, systemu KOS oraz ksenonow....a tu sie okazuje ze jeszcze rozni sie kilkoma detalami.... |
Powiem szczerze że nie łapię o jakie ściemnianie ci chodzi.....wsteczne wewnętrzne ustawia sie ręcznie na dwie pozycje.....o to????
W instrukcji nie zauważyłem nic o czujniku |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 15-07-2009, 13:53
|
|
|
Outek nie ma automatycznie ściemnianego lusterka w żadnej z obecnych wersji wyposażenia.
Pozdrawiam |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
AlCapone [Usunięty]
|
Wysłany: 15-07-2009, 14:50
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | Outek nie ma automatycznie ściemnianego lusterka w żadnej z obecnych wersji wyposażenia.
Pozdrawiam |
Do tego właśnie doszedłem po przestudiowaniu instrukcji
Pzdr |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 15-07-2009, 16:46
|
|
|
qrcze.....blem swiecie przekonan ze w wyzszej wersji ono wystepuje....a tu, prosze, w ogole go nie ma
laduja jakies skory, 3 rzad fotelikow i inne badziewia a maja problemy z dorzuceniem - chocby w opcji - tak prostej rzeczy widze ze jeszcze nie raz zadzwiwi mnie azjatycka mentalnosc |
dab
 |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 15-07-2009, 16:59
|
|
|
dab napisał/a: | qrcze.....blem swiecie przekonan ze w wyzszej wersji ono wystepuje....a tu, prosze, w ogole go nie ma
laduja jakies skory, 3 rzad fotelikow i inne badziewia a maja problemy z dorzuceniem - chocby w opcji - tak prostej rzeczy widze ze jeszcze nie raz zadzwiwi mnie azjatycka mentalnosc |
Ale tak z 2giej strony to tragedii nie ma. jak dotychczas nie narzekam na brak dimmera w lusterku wstecznym. W Outku siedzi sie w miarę wysoko, są też przyciemniane szyby, więc dotychczas nie musiałem ściemniać go ręcznie.
Pozdrawiam |
Dominik |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 15-07-2009, 19:20
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | W Outku siedzi sie w miarę wysoko, są też przyciemniane szyby | Właśnie to miałem napisać
Widocznie księgowi wzięli to pod uwagę i dlatego nie ma tego bajeru nawet w najwyższej wersji. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 15-07-2009, 20:23
|
|
|
...tylko ze coraz wiecej zaczyna pojawiac sie aut SUVopodobnych, niedlugo pewnie podobnie jak w jueseju bedzie to wiekszosc na drogach a wtedy autosciemniacz sie przyda
no ale do tego czasu pewnie bedziemy juz jezdzili kolejna generacja outlandera |
dab
 |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 15-07-2009, 20:31
|
|
|
dab napisał/a: | ...tylko ze coraz wiecej zaczyna pojawiac sie aut SUVopodobnych, niedlugo pewnie podobnie jak w jueseju bedzie to wiekszosc na drogach a wtedy autosciemniacz sie przyda
no ale do tego czasu pewnie bedziemy juz jezdzili kolejna generacja outlandera |
Jeśli tak bardzo ci zależy żeby tomieć to można oryg. lusterko zastąpić wariantem z dimmerem. Trzeba tylko podłączyć kabelek pod prąd i tyle. na Ebay jest tego od groma.
Tutaj masz przyklad instalacji z amerykańskiego forum Mitsubishi:
http://www.mitsubishiforu...ead.php?t=17867
Pozdrawiam |
Dominik |
|
|
|
 |
alek_koro
Nowy Forumowicz
Auto: L 200 2.5/178 Instyle
|
Wysłany: 02-08-2009, 14:51
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | mitsu00 napisał/a: | W Outku siedzi sie w miarę wysoko, są też przyciemniane szyby | Właśnie to miałem napisać
Widocznie księgowi wzięli to pod uwagę i dlatego nie ma tego bajeru nawet w najwyższej wersji. |
Nie do końca tak jest
W każdym salonie w ładnej gablotce ... jest lusterko ze ściemniaczem, ale za ok 800 zeta. Jako gadget dodatkowy, oraz kabelki są na miejscu i czekają aż ktoś je wykorzysta. Tylko kupować i montować. Żona w swoim out II ma taki bajer, ale za dodatkowe $.
Może o to chodzi.
AK |
|
|
|
 |
|