|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Katalizator uniwersalny |
Autor |
Wiadomość |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21013 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 12-08-2019, 10:50
|
|
|
Astratus napisał/a: | Po odpaleniu na zimnym silniku podchodzą tak do 1200 - 1500 obrotów i po niecałej minucie wracają do normy. |
Jw, to normalne automatyczne ssanie w miśku . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Astratus
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2003 sport 2.0 Kombi BP
|
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-08-2019, 18:27
|
|
|
Piszę po raz kolejny, pojedź np. do stacji Bosch, tam dobiorą Ci odpowiednią sondę, dadzą gwarancję i zapłacisz ok 300 zł. i będziesz miał święty spokój. Nie bardzo rozumiem ludzi, którzy niekoniecznie się znają, kupują, a potem się dziwią, że coś jest nie tak, że w warsztacie mówią, że kupili złą sonde itp. itd. |
|
|
|
 |
czarny.marcin
Mitsumaniak

Auto: Bądź Moją Walentynką :)
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 420 Skąd: Bielsko-Biała/okolice
|
Wysłany: 13-08-2019, 04:15
|
|
|
A tak nieśmiało zapytam kto to będzie wymieniał ? wiesz chociaż które dwa przewody to grzałka ? Jeśli kupisz tą z dedykowaną kostką to może i sam wymienisz pod warunkiem że w tym zamienniku już oryginalnie nie są pokręcone przewody miejscami |
_________________ Niektórzy ludzie są jak 1grosz - mają dwie różne strony i nie przedstawiają praktycznie żadnej wartości...
BMW - jest
Lancer kombi 2.0 Sport -jest
Suzuki Swift - jest
Carisma 1,6 -była
Colt CJ0 - jest
Galant EA5W 6A13 -był
Galant E54 Diamond 6A12 - był
Mazda MX-3 -była
Renault Megane Coupe -było
 |
|
|
|
 |
Astratus
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2003 sport 2.0 Kombi BP
|
Wysłany: 13-08-2019, 08:16
|
|
|
czarny.marcin napisał/a: | A tak nieśmiało zapytam kto to będzie wymieniał ? |
Mechanik. Ja swoją przygodę z mechaniką zacząłem niedawno. O ile wymienić tarcze, klocki umiem, wyczyszczenie przepustnicy, wymiana wydechu nie stanowi dla mnie większego problemu tak tam gdzie jest elektryka rąk nie wkładam chyba, że chodzi o wymianę świec czy kabli.
Poza tym umówmy się. Chodzi zapewne o dwa kabelki od grzałki i dwa od sondy. Oczywistym jest, że jak się źle podłączy to będzie kuku. Tak samo oczywiste jak to, że schemat pewnie znajdę na forum i chyba nawet już raz widziałem. |
|
|
|
 |
|
|