|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jaka mikrofalówka, jakie funkcje (mikrofalowa, mikrofalowe) |
Autor |
Wiadomość |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 19-04-2012, 09:26
|
|
|
Pany koniec z OT |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 20-04-2012, 10:31 Re: Jaka mikrofalówka, jakie funkcje (mikrofalowa, mikrofalo
|
|
|
tomusn napisał/a: | Napiszcie proszę (może być z pomocą żon) jakie funkcje warto mieć w kuchence mikrofalowej, które są najczęściej wykorzystywane...
Możemy dostać sprzęt , ale ma być dobry i nie za bardzo głęboki (35 cm max) |
Od kiedy pamiętam używam w swoim życiu mikrofal i uważam, że najwazniejsze funkcje dodatkowe poza podgrzewaniem to rozmrażanie, grill i zegar.
Mikrofale mają mnóstwo funkcji, z których większość ludzi nie korzysta.
Moja aktualna Zlemera ma grill, z którego często korzystam robiąc sobie grzanki z żółtym serem.
Zegar wiadomo żeby wiedzieć która godzina.
Podgrzewanie - 90% wykorzystania lub więcej
Co do firmy, to moi rodzice od kilkunastu lat mają Moulinexa, w pracy mam używanego moulinexa kupionego od gościa, który ściąga zepsuty sprzęt i naprawia (działa już 7 lat), a sam od 6 lat używam Zelmera, znajoma ma Samsunga i też ładne kilka lat już śmiga.
Ogólnie mikrofala to nie jest jakiś awaryjny sprzęt. Z tymi markteowo/biedronkowymi nie miałem styczności, ale myślę, że też pewnie dają radę tylko mają uboższy design i mniej znaną markę. |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
|
|