|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ogromne podziękowania dla gregorbu za pomoc przy Białym |
Autor |
Wiadomość |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 613 Skąd: W-wa Bielany & m3m
|
Wysłany: 14-03-2007, 09:14 ogromne podziękowania dla gregorbu za pomoc przy Białym
|
|
|
gregorbu, bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za wszystko, co zrobiłeś dla Mr. White'a, który przez ostatnie 1,5 miesiąca stał sobie cicho na podwórku i czekał cierpliwie na sprzyjającą aurę. Ostatni weekend pozwolił wreszcie dobrać sie do jego wnętrzności i wymienić to, co padło. A Ty już najlepiej wiesz, co tam poległo! Za dobrze byłoby, gdyby wszystko poszło gładko, więc po drodze musiały się trafić choćby dwie złośliwe śruby, które nie miały najmniejszej ochoty się odkręcić. Ale jak to Ty mawiasz - "albo to coś, albo ja" - i tym razem również 2:0 dla Ciebie ... cała reszta poszła gładko i dziś znów mogłam usiąść za kółkiem Białego...wspaniałe uczucie, buzia cieszy mi się cały czas i nie mogę się doczekac końca dnia pracy, żeby znów tam zasiąść. Dzięki raz jeszcze... |
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2007, 09:22
|
|
|
Cieszę się, Asiu, że mogłem byc pomocny. I życzę, byś codziennie się uśmiechała i cieszyła się z jazdy Mr. White.
Przy okazji wielkie podziękowania dla Bartka i Krzyzaka. Bez ich cennych porad byłoby znacznie trudniej. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
ruslana81

|
Wysłany: 14-03-2007, 09:45
|
|
|
narazie nie....w Białym w ogóle mam elektrykę do zrobienia: szyber, halogeny i światła przeciwmgielne..ale wszystko po kolei, za jakiś czas Biały będzie "jak nówka".... tylko km na liczniku będą zdradzały jego wiek |
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 14-03-2007, 10:42
|
|
|
A mozna wiedziec jaka byla usterka |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2007, 11:01
|
|
|
KaWu napisał/a: | A mozna wiedziec jaka byla usterka | Pompa wody zaliczyła zgon. |
|
|
|
 |
ruslana81

|
Wysłany: 14-03-2007, 11:06
|
|
|
Pompa wody zakończyła swój żywot... a przy tejże okazji wymieniony został rozrząd (wg Grzesia trzeba było obowiązkowo, a że przekonujący był w swojej wypowiedzi, to pozwoliłam zrobić i to ) |
|
 |
|
|