|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Lancer 1.5 z Opola UWAGA!!! |
Autor |
Wiadomość |
adrianave66
Nowy Forumowicz
Auto: Colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-02-2017, 17:31 Mitsubishi Lancer 1.5 z Opola UWAGA!!!
|
|
|
Hej wszystkim, od jakiegoś czasu szukam Lancera w silniku 1.5 /1.6.
Zrobiłem sobie wycieczke po to auto:
https://www.otomoto.pl/of...r-ID6yKWlp.html
Na miejscu wszystko wydawało się w porządku, do zaakceptowania, ale był jeden poważny problem, a auto miało być rzekomo w idealnym stanie technicznym - na postoju, przy odpalonym silniku strasznie trzęsie w środku na fotelach, do tego bardzo drgają drzwi przy otwarciu.
Pytanie - czy zdarzylo sie u Was cos takiego? Mechanicy niby mowia, ze poduszki silnika, ze coś tam, ze niby urok samochodu, ale w praktyce mozna grzebać, wydawać kase i nic nie znalesc, dlatego ja sie nie zdecydowalem na auto mimo zejscia z ceny o 2 tys., bo chyba nikt nie chce jezdzic autem ktore dziwnie przenosi drgania przy takim niskim przebiegu.
Najlepsze, ze wlasciciel zna sie tak na samochodach i mowil o rzeczach, o ktorych ja nie mam pojęcia, a twierdzil ze tego nie zauwazyl... zmarnowalem tylko 200zl na pociagi i sporo czasu. |
|
|
|
 |
|
|