|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: tyku 11-03-2017, 23:39 |
pytanie o lancera |
Autor |
Wiadomość |
elvis77
Nowy Forumowicz elvis77

Auto: Carisma 1.9DID, 115KM, 2004r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-03-2017, 23:25 pytanie o lancera
|
|
|
Witam serdecznie, w ostatnim czasie wpadłem w poślizg moją kochaną carismą i pech tak chciał, że zaliczyłem drzewo. Jako, że nie opłaca mi się jej już robić chciałbym kupić tym razem... lancera. Interesuje mnie rocznik około 2005 r. kombi, silnik 2.0. Znacie może kochane Maniaki te lancerki albo mieszka może ktoś w pobliżu?
https://www.otomoto.pl/of...6-ID6yMFE5.html
Oferta od Firmy
Kategoria Osobowe
Marka Mitsubishi
Model Lancer
Wersja VII (2003-2008)
Rok produkcji 2003
Przebieg 198 000 km
Pojemność skokowa 2 000 cm3
Rodzaj paliwa Benzyna
Moc 136 KM
Skrzynia biegów Manualna
Napęd Na przednie koła
Typ Kombi
Liczba miejsc 5
Liczba drzwi 5
Kolor Niebieski
Metalik Tak
VAT marża Tak
Kraj pochodzenia Niemcy
Stan Używane
Wyposażenie
ABS
Elektryczne szyby przednie
Poduszka powietrzna kierowcy
Alufelgi
CD
Elektrycznie ustawiane lusterka
Poduszka powietrzna pasażera
Klimatyzacja manualna
Centralny zamek
Immobilizer
Wspomaganie kierownicy
Opis pojazdu
Mitsubishi Lancer
-auto sprowadzone z Niemiec (2 dni w kraju)
:-zakupione od właściciela
-abs
-klimatyzacja (sprawna i nabita)
-wspomaganie kierownicy
-poduszki powietrzne
-podgrzewana szyba tylna
-Radioodtwarzacz + głośniki
-auto bezwypadkowe (lakier oraz wszystkie szyby oryginalne )
-auto po wymianie rozrządu + pompa wody + olej i filtry (na wszystko posiadam rachunki )
Auto , w pełni sprawne , auto bez wkładu do jazdy , nic nie stuka nie puka, nie trzeszczy nie strzela,najlepszy silnik 2.0 benzyna odpala na dotyk i pracuje bez zarzutu, skrzynia biegów również w bardzo dobrym stanie ,wnętrze czyste i niepoprzecierane, możliwy powrót na kołach lub transport
Żurawice k Wrocławia
więcej informacji pod telefonem
Możliwe raty/kredyt
Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66,§ 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.
https://images84.fotosik.pl/424/7cc9a6784853b410med.jpg
https://www.olx.pl/oferta...html#e1a123c386
Oferta od Osoby prywatnej
Marka Mitsubishi
Model Lancer
Rok produkcji 2004
Poj. silnika 2 cm3
Paliwo Benzyna
Moc silnika 135 KM
Przebieg 157 500 km
Typ nadwozia Kombi
Kolor Czarny
Stan techniczny Nieuszkodzony
Skrzynia biegów Manualna
Kraj pochodzenia Niemcy
Finanse GOTÓWKA na Auto w zasięgu ręki, zobacz »
Mitsubishi Lancer w bardzo dobrym stanie, zadbany, garazowany, bezwypadkowy. pierwsza rejestracja 23.12.2004. Od 2006 zarejestrowany i użytkowany w Polsce. Posiada:
- Elektryczne szyby potrzebnie i tylne
- Blokadę skrzyni biegów
- Centralny zamek
- przyciemniane tylne szyby
- alufelgi
- ABS
- poduszki powietrzne
- radio z odtwarzaczem CD
- klimatyzacja manualna
- isofix
- wspomaganie kierownicy
- skórzana kierownica
- podgrzewane lusterka
- komplet opon zimowych
- rozrząd wymieniony kompletnie po 147.800km
https://images81.fotosik.pl/425/ea87075f778103a8med.jpg
a może znacie jakiegoś, którego warto kupić?
Za wszystkie informacje wielkie dzięki,
pozdrawiam. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.9 DI-D |
|
|
|
 |
zbychu74
Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer 2,0 kombi
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Sty 2016 Posty: 603 Skąd: tuchola
|
Wysłany: 12-03-2017, 17:36
|
|
|
Szukaj auta kupionego w polskim salonie,przynajmniej można sprawdzić historię serwisową,te z zachodu omijałbym szerokim łukiem.
Ogólnie ciężko znaleźć takie autko w dobrym stanie,ja szukałem 3-miesiące a i tak na dzień dobry 2tyś plnów musiałem włożyć. |
_________________ zbychu74 |
|
|
|
 |
juar_78
Forumowicz
Auto: MitsubishiLancerKombi2.0 2006
Pomógł: 7 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 461 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 12-03-2017, 20:06
|
|
|
Ale 2.0 i do tego w kombi, to ciężko z krajowych będzie znaleźć.
z tym omijaniem szerokim łukiem auto sprowadzanych to bym nie przesadzał. Mam takie auto (2.0, kombi) sprowadzone z Danii i psów wieszać na nim nie mogę. Ma tylny jeden błotnik robiony (szpachla nawet) ale 3 rok jeżdżę i nic się z tym nie dzieje. Do tego, jak masz 10 letnie auto, to siłą rzeczy stłuczki krajowe egzemplarze też zaliczają. |
|
|
|
 |
czarny.marcin
Mitsumaniak

Auto: Bądź Moją Walentynką :)
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 420 Skąd: Bielsko-Biała/okolice
|
Wysłany: 13-03-2017, 01:19
|
|
|
zbychu74 napisał/a: | Szukaj auta kupionego w polskim salonie,przynajmniej można sprawdzić historię serwisową,te z zachodu omijałbym szerokim łukiem.
Ogólnie ciężko znaleźć takie autko w dobrym stanie,ja szukałem 3-miesiące a i tak na dzień dobry 2tyś plnów musiałem włożyć. |
nie ma samochodów idealnych , do każdego jakiś pakiet startowy potrzebny .
A szerokim łukiem to omijać należy auta z ''kraju kwitnącej lipy'' czyli z Polski .
Nigdy żadne moje auto nie było i nie będzie z kraju , nawet jeśli przez chwile tutaj jeździło jest zdyskwalifikowane na starcie .
Bratu znalazłem Lancera 2.0 Sport w kombi jest z Niemiec i jest w super stanie .
poprzedni taki sam Lancer brata także był z Niemiec i również elegancki . Niestety uległ kolizji a że nie uznaję napraw blacharskich poszedł w świat i zastąpił go taki sam tyle ,że poliftowy .
Wszystkim znajomym, rodzinie i klientom serwisu, którym pomagałem w wyborze aut różnych marek to również auta sprowadzone .
Co do Lancerów także obejrzałem wiele perełek ze zdjęć , które okazały się szrotami ale znaleźć to co się szuka można .
Poza tym ,musiał być bez gazu , bo go nie ma i nigdy nie będzie, a w Polsce kupić 2.0 bez LPG to dopiero rzadkość .
A historię auta to się ogląda na aucie a nie w książce i na monitorze .
Ten niebieski z ogłoszenia ma jasne wkłady reflektorów a powinien mieć czarne , więc reflektory nie pochodzą od niego .
2 dni w kraju a zdjęcia z jesieni . Poproś o foto pod maską , zdjęcie ''małego briefu'' z datą wymeldowania w Niemczech dowiemy się ile stoi pod krzakiem oraz zdjęcie z datą zapłaty akcyzy , będzie jakiś zarys od wymeldowania do kupienia przez handlarza i do daty obecnej.
Rozrząd wymieniony : być może , bo jest na 90tyś więc albo był przy 180tyś albo w 2009 i 2015 , dopytaj kiedy i jak .
Dla mnie takie wpisy o wymianie i tak są nieistotne , gdyż nigdy nie masz pewności co było wymienione .Warsztaty a najczęściej ASO walą ściemy i wymieniają same paski a reszta zostaje stara , spotkałem się nie raz z taką praktyką . Dlatego jak dla mnie to takie wpisy i tak nie dają pewności , wymieniam sam po swojemu i wiem co mam.
Te opony zimowe co tam widzisz w bagażniku to także bez wartości - śmietnik
elvis77 napisał/a: |
a może znacie jakiegoś, którego warto kupić?
|
do jakiej kwoty szukasz ?
. |
_________________ Niektórzy ludzie są jak 1grosz - mają dwie różne strony i nie przedstawiają praktycznie żadnej wartości...
BMW - jest
Lancer kombi 2.0 Sport -jest
Suzuki Swift - jest
Carisma 1,6 -była
Colt CJ0 - jest
Galant EA5W 6A13 -był
Galant E54 Diamond 6A12 - był
Mazda MX-3 -była
Renault Megane Coupe -było
 |
|
|