|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Warszawskie dziury i zawieszenie oraz ruda |
Autor |
Wiadomość |
xpascal [Usunięty]
|
Wysłany: 16-03-2007, 00:04 Warszawskie dziury i zawieszenie oraz ruda
|
|
|
Po zaliczeniu kilku dość konkretnych dziur trzeba było powitać mechanika. Rozwaliło mi sprężynę (pękła całkiem), zniszczyło amortyzator, stabilizator i narobiło trochę innych szkód.
Na pocieszenie powiem, że już odebrałem z autotw i wszystko jest ok. Tylko portfel lżejszy, nowe amorki i tak dalej.
To wszystko przez te cholerne dziury.
Teraz czeka mnie jeszcze zaprawienie kilku miejsc coby ruda nie szalała zanadto.
Kto zna dobrego blacharza w W-wie lub okolicach, co zrobi z rudą porządek i nie zedrze ze mnie? Dużo jej nie ma ale trzeba robić póki mało. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-03-2007, 00:30
|
|
|
xpascal, forum warszawskie zobacz |
Just think...
. |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 16-03-2007, 19:38
|
|
|
xpascal a ile zaplaciles za komplet amorów jesli wolno zapytac?? KYB czy cos innego ci zalozyli?? mnie tez to czeka niedlugo a za komplet KYB naliczylem okolo 1000zl... |
|
|
|
 |
Peter_s [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2007, 20:36 amortyzatory KYB
|
|
|
witam!
Ja też jestem przed wymianą amortyzatorów (tylnych). Kupiłem je na stronie www.4cars.pl. Obecnie jest obniżka 25%. Za dwa tylne zapłaciłem 472 zł. Przesyłka gratis.
Wogóle można tam dostać wszystkie części do naszy miśków. Gorąco polecam |
|
|
|
 |
auto-moto [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2007, 12:59
|
|
|
Peter_s napisał/a: | Za dwa tylne zapłaciłem 472 zł. Przesyłka gratis. |