Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wrażenia ze zlotu w Białymstoku
Autor Wiadomość
Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-08-2006, 11:54   Wrażenia ze zlotu w Białymstoku

Kochani,
Piszcie o swoich odczuciach i przeżyciach. Wszelkie uwagi z pewnością pomogą organizatorom przyszłego zlotu i mam nadzieję, że pozwolą na wyeliminowanie wszelkich niedogodności. Ze swojej strony bardzo Wam wszystkim dziękuję za przybycie oraz Mitsumaniakową postawę. Jeżeli były problemy i kłopoty - przepraszam, myślę, że bardzo trudno jest zapewnić wszystkim idealną zabawę ale każda opinia pozwoli na zwrócenie uwagi na sprawy dobre jak i te mniej dobre.
Pozdrawiam i czekam na opinie.

drout
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 12:00   

Jak dla mnie było super tak jak już Ci mówiłem

Wielkie dzięki za takie zlociki

arrow
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 12:01   

Wszystkim nie da sie dogodzic ale biorac pod uwage, ze bylo ok 70 aut i mnostwo zadowolonych ludzi to chyba nie ma sie czego czepiac , a ze ze zlotu na zlot jest coraz lepiej to tylko sie cieszyc :D . Mi sie podobalo,spotkalem starych znajomych zawsze pozytywnie nastawionych i to sie liczy, pozdrawiam wszystkich MITSUMANIAKOW!

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 28-08-2006, 12:02   

tak jak mowia wszyscy :mrgreen:
bylo super (mimo, ze daleko :) )

dziekówa za przyjecie, zaopiekowanie sie nami i pozegnanie :mrgreen:

ps. ale i tak pucharku Wam nie odpuszcze :twisted:

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 28-08-2006, 13:36   

...JA jestem bardzo nie zadowolony...!!!! :mrgreen: -...bo mnie na zlocie nie było!!! :cry: (przeklęta praca :evil: )
Pozdro 4all

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 28-08-2006, 13:51   

Zlot był SUPER !!!!
Brakowało mi tylko naszego wspólnego zdjęcia ze wszystkimi uczestnikami, niestety pomyślałem o tym za późno.
No i … nie załapałem się na śniadanie, o którym dyskretnie informował nas o godzinie 5 rano w sobotę Rafał :mrgreen: :mrgreen:

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

remigiusz
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 13:53   

Nam również bardzo się podobało. Poznaliśmy wielu ciekawych ludzi :)

Wielkie dzięki i gratulacje dla organizatorów!

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 28-08-2006, 13:55   

akbi napisał/a:
którym dyskretnie informował

ale cicho bylo :mrgreen:
hehe

WSTAWAC !!!!! WSTAWAC !!!!!! SNIADANIE !! :) hihih

to fakt , brak grupowego zdjecia, nie wiem czemu ,moze zapomnieli , nadrobimy nastepnym razem :mrgreen:

powtorze jeszcze raz, warto bylo jechac taki kawal drogi :D :twisted:

Adam MMC
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 14:28   

Witam,

Ja także w imieniu MMC Car Poland chciałem podziękować Jackowi za organizację imprezy. Własnymi rękami wszystko przygotował i było bardzo miło. Super atmosfera, kulturka i organizacja jak na Mitsumaniaków przystało.
Mam nadzieję, że następnym razem będzie jeszcze ciekawiej i jeszcze więcej osób!

Pozdrawiam wszystkich,

Adam

ralph
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 14:35   

Byłem pierwszy raz na Zlocie Mitsumaniaków -> i teraz wiem że na 100% nie na ostatnim.. Rodzinę Mitsumaniaków poznałem zarówno od strony oficjalnej (w Białym) jak i mniej oficjalnej (w Supraślu) :mrgreen: :mrgreen: i moge się o niej wyrażać tylko i wyłącznie w samych superlatywach !!!
Pozdrowienia wszystkim KLUBOWICZOM !!!

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 14:39   

no ja nie byłem :( (( a szkoda ... może kiedyś się wyrwe ... praca nie zając ale siedzieć w niej trzeba :/ propobuje jakies fotki wrzucić, że by se człowek zobaczył co wspaniaego go ominęło.....

ruslana81 
Mitsumaniak
żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Wysłany: 28-08-2006, 16:12   

...ja byłam pierwszy raz na zlocie, bawiłam się super...szkoda, że nie zabrałam mojego miśka ze sobą, następnym razem na pewno to zrobię, bo sięna mnie obrazi :) )) Ściskam wszystkich MitsuManiaków ^^

Mari
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 17:31   

hehe ja powiem krotko i zwiezle.... Ja chce juz nastepny zlocik:) Byle pierwszy raz, z wieloma ludkami sie jus znalem, poznalem duzo nowych twarzyczek, wogole boooommmmba jak dla mnie. Niesety moja miska nie mogla byc z Nami bo sie sfochowala ze chce ja sprzedac i popsula sobie alternator ;/ ale na nastepny zlot przyciagne przyszlego wlasciciela, zeby moje malenstwo tes moglo zobaczyc i poznac inne miski :D , POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH A SZCZEGOLNIE DLA ORGANIZATORÓW!!!!!!! :lol:

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 17:52   

NIGDY się tak dobrze nie bawiłem jak tym razem :!: Zlot w Grudziądzu przespałem (byłem, ale spałem) i bardzo żałuję, bo jeśli było tak jak tym razem to... kurcze, choćby na drugim końcu świata miał być kolejny zlot i musiałbym wziąć pożyczkę, żeby starczyło funduszy na wyjazd to BĘDĘ NA 100% na każdym kolejnym zlocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ludzie, warto, przyjeżdżajcie!!!!!!!!!!!

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 28-08-2006, 18:08   

I ja rowniez ciesze sie, ze mimo kombinacji z dojazdem udalo mi sie z Wami spotkac.

Jeszcze raz dziekuje organizatorom za mile przyjecie :-)

PS do domu wrocilem 20 min temu ;)

Odpowiedz do tematu