|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero sport k90 3,0 zawieszenie komfort |
Autor |
Wiadomość |
elvis
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-03-2017, 20:05 Pajero sport k90 3,0 zawieszenie komfort
|
|
|
Mam pytanie czy u was w pajero tez tłucze jak wjedziecie w dziurę?? Ale to mam wrazenie ze sie auto wygina. Najpierw jest wielkie łub a później mam wrażenie, że mi się buda gnie z tyłu. Założyłem nowe amortyzatory, bo mi tak podpowiedziano. Wsadziłem bilstein b4 caly komplet. Jest chyba jeszcze gorzej. Zawieszenie się zrobiło twardsze, mniej komfortowe. Fakt, że klei sie w zakrętach 1000 razy lepiej.
[ Dodano: 26-03-2017, 20:07 ]
Komfortowe to to auto nie jest. Zaznaczam jeszcze że mam wersje jakaś liberty i mam 18 cali koła |
|
|
|
 |
lapa16
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Sport 3.0
Pomógł: 5 razy Dołączył: 09 Paź 2014 Posty: 88 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 27-03-2017, 15:44
|
|
|
A ramy nie masz pękniętej ?
Tylny zawias kiedy jest wyruchany to trzeszczy dosc solidnie (mnie czeka wymiana na poliuretan). |
|
|
|
 |
elvis
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport
|
Wysłany: 02-04-2017, 07:20
|
|
|
Rama była oglądana i nic nie widać. Na wakacje będzie piaskowana to może wtedy coś wyjdzie.
Poliuretan to lipa. Mam w jednym aucie. Dobre na chwilkę. Później dostaje się woda piasek lekko wycierają i skrzypi. Na początku super- później nie. To moje subiektywne zdanie. I uwierz, że nie są wieczne
Musze pojechać do kogoś kto ma pajero takie jak moje i się przejechać. |
|
|
|
 |
|
|