|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.0 V6] Wymiana skrzyni rozdzielczej w automacie |
Autor |
Wiadomość |
BorysZ
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport 3.0 v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2017, 12:23 [3.0 V6] Wymiana skrzyni rozdzielczej w automacie
|
|
|
cześć!
Chcę kupić Pajero sport 3.0 V6 2001 r. ale chciałbym mieć skrzynię ss a najładniejszy egzemplarz jaki znalazłem ma es w automacie (zależy mi żeby auto było zadbane i w bogatej wersji). podobno da się zmienić skrzynię rozdzielczą i efekt będzie osiągnięty - czy to prawda a jeśli tak to ile jest z tym roboty? |
|
|
|
 |
Michał_PIII
Mitsumaniak
Auto: 2 x Pajero 3.2
Pomógł: 8 razy Dołączył: 10 Lut 2017 Posty: 192 Skąd: Wyszków Węgrowski / Warszawa
|
Wysłany: 08-08-2017, 23:34
|
|
|
da się zmienić, jeśli nigdy tego nie robiłeś to, nie wiem jaką posiadasz wiedzę, samemu może Ci się nie udać. Roboty trochę jest |
_________________ Michał Pajero4x4 |
|
|
|
 |
BorysZ
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport 3.0 v6
|
Wysłany: 09-08-2017, 16:24
|
|
|
Nie, sam nie będę tego robił, na chwilę obecną szukam dopiero właściwego egzemplarza a że ma to być auto na dłużej to chciałbym żeby było takie jak chcę. Większość zadbanych i z bogatym wyposażeniem ma skrzynię ES a mi zależy na SS. |
|
|
|
 |
|
|