|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] naprawa zawieszenia w trójmieście |
Autor |
Wiadomość |
elkapitan
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II DID 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-08-2017, 07:52 [II 2.0 DID] naprawa zawieszenia w trójmieście
|
|
|
Witam,
Stukało mi tylne zawieszenie od dłuższego czasu i pojechałem z samochodem do mojego mechanika na przegląd. Okazało się, że tuleje tylnego zawieszenia są popękane i się sypią. Mój mechanik powiedział mi w prost, że wielowahaczowe zawieszanie/Outlandera nie robił nigdy i wolałby się nie uczyć na moim.
Wiem, że w ASO mi to zrobią, ale też zapłacę jak za zborze (robię przeglądy w Gdańskim ASO i za ostatni przegląd + regulacje zapłaciłem prawie 1300 PLN).
Czy jest ktoś może z okolicy trójmiasta lub z Kaszub i jest mi w stanie polecić gdzie mógłbym naprawić swoje zawieszenie w Outlanderze?
pzdr,
elkapitan |
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 27-08-2017, 13:36
|
|
|
A w czym problem ma twoj mechanik ?
Kupujesz nowe wachacze i wymieniasz (odkrecasz sruby itp.)
Nawet jak kupisz jakies inne tanie zamienniki to jest to tak latwe w wymianie ze mozna to robic co 2 lata |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
|
|