Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
lampy przod
Autor Wiadomość
ziółek
[Usunięty]

Wysłany: 22-03-2007, 00:47   lampy przod

witam serdecznie

dzisejszego deszczowego dnia moj piekny Misek upolowal czerwonego Opla Corse z duza literka ''L'' :p :lol:

oczywiscie wina instruktora, ktory niepotrzebnie pomagal chamowac pani Oli 8)
Mis zaskoczony ta sytuacja juz nie zdazyl. Zrobil krzywa minke wedlog mnie wyglada rownie pieknie jak przed zajsciem, ale lampki trzeba kupic nowe i tu moje pytanko:

czy kupic ori uzywki czy jakies nowki po 80PLN z allegro
slyszalem, ze nie orginalne moga sie nie spisywac

pyt. nr 2: Moge kupic z el. regulacja mimo, ze takowej w aucie nie mam? Tj. czy da sie to pozniej recznie poustawiac?

Prosze o szybka odpowiedz

Pozdrawiam

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-03-2007, 09:37   

E32 mial el. regulacje w standardzie
osobiscie bym kupic ori uzywane sprawdzajac czy odblysnik nie jest zczernialy - nie trzeba specjalnych testow, wystarczy spojrzec czy sie blyszczy czy nie

ziółek
[Usunięty]

Wysłany: 22-03-2007, 11:01   

Krzyzak napisał/a:
E32 mial el. regulacje w standardzie

a gdzie jest sterowanie? U mnie nie ma :roll:

Krzyzak napisał/a:
sprawdzajac czy odblysnik nie jest zczernialy

na zdjeciach wyglada, ze ok

I jeszcze jedno pytanko: czy jestescie zadowoleni ze swiatla z waszych lampek? Bo u mnie dramat. Prawy klosz ten nie zbity co prawda byl jak by brudny od sierodka i parowal,natomiast lewy bez klosza swiecil duzo lepiej, jasniej i o dziwo nie oslepial

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 22-03-2007, 12:24   

pod kierownica - na tym skosnym plastiku - jest wyciecie na pokretlo (kawalek od pstryczka do otwierania maski)

ja jestem bardzo zadowolony - montuje zarowki o lepszym strumieniu (np. GT150) i jest super

Serek 
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Wysłany: 22-03-2007, 14:27   

Krzyżak - nie wszystkie wersje E32A posiadały regulację świateł w postaci silników i pokręteł. U mnie również pozostaje śrubokręt jako pół profesjonalny regulator położenia elementów świecących :mrgreen:

ziółek
[Usunięty]

Wysłany: 22-03-2007, 15:29   

Czy mimo, ze nie mam regulacji w autku moge zalozyc reflektory z el. regulacja i uda sie to poustawiac :?:

korek
[Usunięty]

Wysłany: 22-03-2007, 15:38   

ziółek napisał/a:
Czy mimo, ze nie mam regulacji w autku moge zalozyc reflektory z el. regulacja i uda sie to poustawiac :?:

spokojnie możesz, regulacja jest również mechaniczna. na silniczku do reg. el. będziesz miał miejsce na ampul lub śrubokręt którym ustawisz wysokość swiateł.

Pozdrawiam

ziółek
[Usunięty]

Wysłany: 22-03-2007, 16:58   

zaDzieki odpowiedz. Tak jak myslalem, ale chcialem miec pewnosc zanim cus kupie :)

P.S. Jak by ktos mial wiazke i pokretlo od E32 to chetnie przyjme :mrgreen:

Odpowiedz do tematu