Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] Jak zdjąć blokade
Autor Wiadomość
Miroslaw1305 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Colt CJO 1,3 1997
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-03-2007, 16:43   [ALL] Jak zdjąć blokade

Witam Wszystkich.Dostałem odpowiedz jak dostać się do filtra klimy "przeciw pyłkowego" ale najpierw trzeba wyjąć blokade schowka z boku. W żaden sposób nie wiem co trzeba zrobić i w którym miejscu żeby zdjąc tą blokadę aby schowek opadł na dół. Nie chcę czegoś połamać.
Pod spodem,pod schowkiem jest jakas duża plastikowa maskownica i cłay czas mi klekocze, jest luźna.Che ją przykręcić i w tym celu musze sie dostać za ten schowek.Za wszelkie odpowiedzi dziekuje :)
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 12:48, w całości zmieniany 1 raz  

piotruś 
Forumowicz
,DZIECI KWIATY.''

Auto: ford S-Max.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-03-2007, 21:27   

Myślę że w wiekszości mitsubishi jest jednakowo ja w moim wuzku początkowo dostawałem się do tego poprzez odgięcie boczku schowka z jednej potem z drugiej strony. puzniej pokazało sie że jest to b .łatwe .może sprubuj podobnie?

Colto
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2007, 23:50   

Miroslaw1305 to ja pisałem Ci o tej blokadzie w schowku. Dałem plamę, wyjmowana blokada jest ale w Lancerze model 2006. Pomyliłem się gdyż mam Colta (takiego jak Ty) i Lancera z 2006 roku :oops:
W Colcie aby schowek opadł na ziemię należy po prostu po otwarciu delikatnie nagiąć bok schowka, tak aby ten plastikowy trzpień wyszedł po za deskę rozdzielczą (po za rant, który go blokuję). Po tym zabiegu schowek opadnie na dół 8)

Bardzo przepraszam za wprowadzenie Cię w błąd. Dalej z wymianą filtra już Ci opisałem i na pewno pisałem o Colcie :mrgreen:

Odpowiedz do tematu