|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: tyku 03-11-2017, 21:22 |
Planowany zakup Lancera VIII 1.8 + LPG z Krakowa |
Autor |
Wiadomość |
Kruczkowski
Nowy Forumowicz
Auto: Brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2017, 13:45 Planowany zakup Lancera VIII 1.8 + LPG z Krakowa
|
|
|
Cześć wszystkim!
W planach mam zakup Lancera VIII najlepiej 1.8 z gazem. Znalazłem w Krakowie takie ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta...D5-IDoMPG2.html
Po sprawdzeniu cepiku wszystko się zgadza. I właściciel, Polski salon, przebieg raczej autentyczny ( przynajmniej od 2014 xD). W salonie niestety bez właściciela niczego się nie dowiem. Podobno była robiona delikatna wgniotka parkingowa na przednim nadkolu i tyle. Może ktoś z Was oglądał tego Lancera lub domyśla się chociaż po zdjeciach czy coś mogło być nie tak?
Zastanawiam się ponieważ auto już dość długo stoi na OLX a stan według sprzedajacego jest idealny. Posiadam miernik lakieru więc gdy bedę na miejscu sprawdzę lakier ale wiadomo jak to jest i czasem czegoś się nie znajdzie :/
Pozdrawiam i z góry dziękuje ja wszelkie odpowiedzi
Wrzucam jeszcze link do dysku gdzie jest wiecej fotek:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B9P32Lyexw8MLXN1cGZqUVk3ZjA |
|
|
|
 |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 03-11-2017, 20:53
|
|
|
A czemu sprzedający wrzucił tylko 3 zdjęcia?
Po tych zdjęciach to się nic nie da powiedzieć. |
_________________ - Lancer 1.8 SB (2010) 143PS LPG, Giulietta 1.4 (2012) 120PS LPG, BMW 528i (2016) 245PS |
|
|
|
 |
|
|