|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: tyku 03-05-2018, 14:00 |
Wystrzelone poduszki + klimatyzacja |
Autor |
Wiadomość |
Mefisto
Nowy Forumowicz
Auto: Civic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-05-2018, 13:12 Wystrzelone poduszki + klimatyzacja
|
|
|
Witam serdecznie, mam okazję kupić od znajomego Lancera 1.8 z 2008 roku. Auto ściągnął do Polski zza granicy, teoretycznie po wypadku z sarną. Do wymiany był tylko zderzak i błotnik (widziałem zdjęcia). Poduszki były wystrzelone, poduszkę kierowcy znajomy wymienił ale pasażera już nie. I tutaj mam pytanie jaki to jest koszt? Czy oprócz tych dwóch poduszek jest jeszcze jakaś która mogła wywalić a o której nic nie wiem? Dodatkowo nie działa klima, znajomy mówi że albo do nabicia albo dziurawa, jak sprawdzić czy to nie jest nic poważniejszego? No i pytanie, czy jest sens bawić się w kupno auta z wywalonymi poduszkami? Nie wiem jak to jest w Lancerze, boje się żeby nie było później problemów z błędami w komputerze itd |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 03-05-2018, 13:53
|
|
|
Ja bym podjechał do ASO na diagnostykę, i dopiero potem bym się zastanawiał nad kupnem. |
|
|
|
 |
majchrzok [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2018, 16:08
|
|
|
... |
Ostatnio zmieniony przez 06-11-2018, 15:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mefisto
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 03-05-2018, 22:39
|
|
|
O pasach nic nie mówił, działają normalnie.
To dobry znajomy i wiem wszystko o aucie, mam zdjęcia po wypadku i wiem co było robione i co trzeba zrobić. Chciałem się tylko dowiedzieć jaki jest orientacyjny koszt wymiany tej poduszki pasażera, bo z tego co wiem do wymiany jest również deska - czy się mylę? |
|
|
|
 |
majchrzok [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2018, 17:08
|
|
|
... |
Ostatnio zmieniony przez 06-11-2018, 15:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mefisto
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-05-2018, 20:27
|
|
|
No to w takim razie jak sprawdzić czy pasy są sprawne, skoro działają?
Co do poduszki - nie wiem czy to ma znaczenie ale chodzi o auto w sedanie. I faktycznie masz rację, na allegro coś tam jest, ale nie jestem pewien czy będą pasować |
|
|
|
 |
|
|