Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zakup rozbitego Pajero IV z 2007r
Autor Wiadomość
sebka34 
Nowy Forumowicz
sebka34

Auto: Opel Zafira B
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-05-2018, 21:55   Zakup rozbitego Pajero IV z 2007r

Witam serdecznie mam na imię Sebastian jestem w trakcie zmiany auta tzn mam Zafirę B 120KM lecz jest za słaba tzn. dużo podróżuje z przyczepą kempingową .
Przymierzam się do zakupu właśnie Pajero znajomy ma u siebie na placu takie cacko lecz lekko uszkodzone tzn silnik pracuje jak należy lecz przejechać się nie ma opcji środek bardzo zadbany 3,2 diesel 250 najechane.
Poniżej fotka zniszczeń
Na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy zakupie Pajero oczywiście poza dokładną diagnozą uszkodzeń powypadkowego

[ Dodano: 05-06-2018, 20:59 ]
A więc po szczegółowych oględzinach okazało się że rama jest w trzech miejscach zgiętą łapy silnika urwane zespół przeniesienia napędu można uznać za szrot naprawa przewyższa wartość auta

klapek 
Forumowicz

Auto: V80 Alpine Edition
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-06-2018, 14:47   Re: Zakup rozbitego Pajero IV z 2007r

sebka34 napisał/a:

[ Dodano: 05-06-2018, 20:59 ]
A więc po szczegółowych oględzinach okazało się że rama jest w trzech miejscach zgiętą łapy silnika urwane zespół przeniesienia napędu można uznać za szrot naprawa przewyższa wartość auta

Rok temu jadąc Pathem R51 miałem "czołówkę" z przeładowanym busem.
Oba samochody do kasacji. Z tego co wiem, to Path dziś śmiga i jest po lekkiej przygodzie z sarną...
Polska ](*,)

Odpowiedz do tematu