|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Sport] Pomoc w podjęciu decyzji |
Autor |
Wiadomość |
t_o_mis
Mitsumaniak

Auto: Dodge Colt C50
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-06-2018, 23:21 [Sport] Pomoc w podjęciu decyzji
|
|
|
Mam takie pytanie do Was Mitsumaniaki związani z Pajero
Z racji tego, że rozpocząłem swoją historię motoryzacyjną ze znakiem Mitsu chciałbym do tej marki z utęsknieniem wrócić przez co od dłuższego czasu interesuje się zakupem Pajero Sporta w benzynie i już dłuższą chwilę obserwuję ofertę TEGO Sporta.
Ktoś coś wie na jego temat? Może widział, zna, oglądał?
Ja prawdopodobnie wybiorę się oglądać gdzieś w weekend także mile widziane jakieś sugestie czy doświadczenia.
Ze zdjęć wygląda ładnie i co dla mnie najważniejsze to nie wygląda na takiego co się w terenie paprał. No i LPG brak co mnie również cieszy
Pozdrawiam,
t_o_mis
Już byłem oglądałem, jeździłem i ogólnie zastanawiam się teraz.
Jest kilka mankamentów.
I tu pytanie do was, szarpanie przy ruszaniu to raczej sprzęgło do roboty?
No i sprawa czujników napędu bo coś długo przełącza między 2H a 4H ale w końcu przełoży.
Ktoś pomoże, doradzi? |
_________________ -Tato jakie auto ma wujek??
-Mitsubishi
-...Muszumuszu??
Historia mojego Colta: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=75211
 |
|
|
|
 |
klapek
Forumowicz
Auto: V80 Alpine Edition
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Lis 2017 Posty: 150 Skąd: Kwidzyn
|
Wysłany: 05-06-2018, 10:39 Re: Pomoc w podjęciu decyzji
|
|
|
t_o_mis napisał/a: | i już dłuższą chwilę obserwuję ofertę TEGO Sporta.
|
Dobre samochody "wiszą" dzień, dwa i znikają... Nie zastanawia Cię, że obserwujesz go dłuższy czas i nadal Nikt go nie kupił?
Rynek samochodów 4x4 jest w PL dość ubogi. Nie bardzo jest w czym wybierać, więc jak trafi się coś dobrego, to szybko znika. |
|
|
|
 |
|
|