Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dywanik gumowy do bagażnika do OIII w wersji 7 osobowej
Autor Wiadomość
waldekz 
Nowy Forumowicz

Auto: MO III
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-06-2018, 09:42   Dywanik gumowy do bagażnika do OIII w wersji 7 osobowej

Drodzy użytkownicy, tak jak w temacie, spotkaliście się z takim rozwiązaniem, 3 rząd jest u mnie stale rozłożony, a w bagażniku, w miejscu które zostaje jeździ pies, który musi być na dywaniku gumowym, czy ktoś mi jest w stanie doradzić czy mogę gdzieś coś takiego kupić ?

rajan 
Forumowicz

Auto: Outlander III 2.2 DiD
Wysłany: 18-06-2018, 12:01   

A nie możesz kupić normalnego dywanika i rozciąć? No wiem, brak korytka z jednej strony. Ewentualnie zgłoś się do firmy handlującej dywanikami (google podpowie) i podaj wymiary - może coś dobiorą z innego pojazdu.

EDIT: Na Alliexpress jest takie coś: https://pl.aliexpress.com/item/New-arrival-Special-trunk-mats-for-Mitsubishi-Outlander-7seats-2017-2013-waterproof-rear-cargo-liner-boot/32816373174.html

mrkowalski 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander 2017 Instyle Navi
Wysłany: 12-11-2018, 15:07   

Patrząc jakiej jakości są plastiki w tym aucie i jak szybko się rysują od byle czego to ktoś miał dobry pomysł, ale cena zaporowa. Ja zamawiając dywaniki welurowe zamówiłem od razu matę do bagażnika.

Odpowiedz do tematu