Zamknięty przez: Firebee 26-08-2007, 19:25 |
Offroad lista chętnych |
Autor |
Wiadomość |
Bolek
moderator mitsumaniak Moderator, taki mały

Auto: s40 1999 1.6
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 29-03-2007, 21:38 Offroad lista chętnych
|
|
|
To jest lista chetnych na jakikolwiek rajd poza drogami na zlocie w Strykowie. Jeżeli znajdzie się kilka osób to może coś sie zorganizuje. Proszę o poważne wpisy i chodzi mi niestety o posiadaczy terenówek. Piszcie kto chce i jakie autko, bo jest szansa na cos ciekawego. |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-04-2007, 10:11
|
|
|
Pytanie! Jaki teren i jaka trasa? To dosc wazne, bo nie che mi sie ciagnac szpeja na zlot, a wkleic zawsze mozna nawet na byle laczce. Moze ludzie maja poprostu auta na szose zrobione i w teren nie chca sie pchac. Ja to rozumiem bo malo sympatycznie ze zlotu wracac na lawecie.
W teren jezdzi sie z glowa i zaloga. Genralnie do off-road'owej zabawy potrzeba czegos wiecej niz auto 4x4. Jesli to bedzie szlak turystyczny (lajcik) i olki dadza rade to i ja moge sie przejechac.
Jezdze jako prawy i innym autem. Przygotowanym i przeznaczonym do off-road. Na zlot zabiore zone, ktora jest zielona w terenie. Jesli to bedzie spokojny rekreacyjny przejaz prosze bardzo, jesli jednak mam udowadniac co auto potrafi i jak robi w blocie to podziekuje. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 05-04-2007, 12:38
|
|
|
jak jeszcze tu będę to bardzo chętnie się piszę (tez zaleznie co to ma byc w sumie)
1. Firek |
|
|
|
 |
minimus [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2007, 13:58
|
|
|
No faktycznie dobrzy byłoby wiedzieć jak bardzo hardkorowy jest ten teren.
Jeśli lijcik, to może Outbackiem bym się skusił?
A gdzie jest Stryków? |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 05-04-2007, 14:24
|
|
|
Firebee napisał/a: | jak jeszcze tu będę to bardzo chętnie się piszę (tez zaleznie co to ma byc w sumie)
1. Firek |
A czym chcesz atakowac? Masz jakas Pojarke? |
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 05-04-2007, 15:14
|
|
|
moj galant jest w takim stanie ze nic mu juz nie zaszkodzi
Tak tylko probuje Was jakos zachecic;) |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 05-04-2007, 15:34
|
|
|
dawaj Galem kinetyka wezme jak cos to Cie wyszarpne
a tak na serio... to dla zachety:
 |
 |
|
|
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 05-04-2007, 16:43
|
|
|
Słuchajcie, CZłowiek który to zorganizuje z jednej strony organizował juzwyjazdy na pustynie nissanami a z drugiej strony wie ze nie wszyscy mają wiedze na temat jazdy w terenie. Mówię o naszym Dealerze z Łodzi. Teren bedzie taki że dacie rade, czyli po Waszemu cool, luz, spoko git i takie tam. Nie ma sie czego bać. Załątwimy wszystko jak należy tylku misze wiedzieć czy w ogóle są chetni.
Macie jeszcze pytania to walcie. |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
minimus [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2007, 17:45
|
|
|
Teren luzacki dla np. Pajero może być zbyt trudny dla Outlandera. Chodzi mi przede wszystkim o ramę i sztywność nadwozia. Samochody nie przystosowane to takiego terenu mogą się "pokrzywić". Czy osoba, która to będzie przygotowywała może się wypowiedzieć, czy teren będzie ok dla SUV'ów?? |
|
|
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 05-04-2007, 18:56
|
|
|
Terenem bedzie stara kopalnia piasku niedaleko strykowa. Tak postaram sie zapytać dla jakich aut przejazd bedzie ok ale sądze że mozna dostosować wybraną trasę zależnie od potrzeb i aut jakie będzecie posiadali.
Dowiem sie czego bede mógł. |
 |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 05-04-2007, 20:11
|
|
|
Troche sie ruszylo
No ja w przeciwienstwie do Firka, swojego Gala nie zaryzykuje |
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 22-04-2007, 22:53
|
|
|
Dobra, byłem dzisiaj (22.07) w tej kopalni. Mam troszke zdjeć, kilka tu dam a resztę moge gotową paczką wysłać chętnym. Teren składa sie z odcinków bardzo różnych. Leppe kawałek przejechał swoim lancerem. Są proste spacerki i zdradzieckie skarpy. Drogi przecinają sie wielokrotnie ze sobą, dlatego możemy ułożyć jedną trasę dla każdego, oraz drugą dla twardzieli z L200 na przykład. Generalnie te trudniejsze tereny nie będą dostepne dla outlandera, tak mówi fachowiec. Jedno dla uspokojenia chetnych( i Gene). Możecie wyciagarki, holowniki i inne pomoce naukowe zostawić w domu. Trasa będzie dla każdego. Myśmy wiekszosć przejechali dzisiaj L200 bez modyfikacji. Potrzebuję kilku, kilkunastu aut aby ich kierowcom i chetnym widzom zorganizować dobrą zabawę z mozliwością sprawdzenia siebie i auta.
Zdjecia zaraz sie pojawią nizej. |
 |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 22-04-2007, 22:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 22-04-2007, 23:11
|
|
|

photo by Bolek®
posted by Chooper© |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 23-04-2007, 09:09
|
|
|
Spoko miejscowka, jesli nie bedzie pieczatek na srodku bajorka to looz. Nie che taplac sie w blotku na zlocie. |
 |
|
|
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 23-04-2007, 09:45
|
|
|
Błotko tylko dle spragnionych wrażeń.
Skoro mam Twoje "wchodze w ten interes" to pomóz teraz zachęcić innych 4x4. Jesteś szefem tego podforum to jak znajdziesz czas nagoń zwierzyne. |
 |
|
|
|
 |
|