Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Firebee
26-08-2007, 19:25
Offroad lista chętnych
Autor Wiadomość
Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Auto: s40 1999 1.6
Kraj/Country: UK
Wysłany: 29-03-2007, 21:38   Offroad lista chętnych

To jest lista chetnych na jakikolwiek rajd poza drogami na zlocie w Strykowie. Jeżeli znajdzie się kilka osób to może coś sie zorganizuje. Proszę o poważne wpisy i chodzi mi niestety o posiadaczy terenówek. Piszcie kto chce i jakie autko, bo jest szansa na cos ciekawego.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-04-2007, 10:11   

Pytanie! Jaki teren i jaka trasa? To dosc wazne, bo nie che mi sie ciagnac szpeja na zlot, a wkleic zawsze mozna nawet na byle laczce. Moze ludzie maja poprostu auta na szose zrobione i w teren nie chca sie pchac. Ja to rozumiem bo malo sympatycznie ze zlotu wracac na lawecie.
W teren jezdzi sie z glowa i zaloga. Genralnie do off-road'owej zabawy potrzeba czegos wiecej niz auto 4x4. Jesli to bedzie szlak turystyczny (lajcik) i olki dadza rade to i ja moge sie przejechac.
Jezdze jako prawy i innym autem. Przygotowanym i przeznaczonym do off-road. Na zlot zabiore zone, ktora jest zielona w terenie. Jesli to bedzie spokojny rekreacyjny przejaz prosze bardzo, jesli jednak mam udowadniac co auto potrafi i jak robi w blocie to podziekuje.

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 05-04-2007, 12:38   

jak jeszcze tu będę to bardzo chętnie się piszę (tez zaleznie co to ma byc w sumie)

1. Firek

minimus
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-2007, 13:58   

No faktycznie dobrzy byłoby wiedzieć jak bardzo hardkorowy jest ten teren.

Jeśli lijcik, to może Outbackiem bym się skusił?

A gdzie jest Stryków?

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 05-04-2007, 14:24   

Firebee napisał/a:
jak jeszcze tu będę to bardzo chętnie się piszę (tez zaleznie co to ma byc w sumie)

1. Firek

A czym chcesz atakowac? Masz jakas Pojarke?

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 05-04-2007, 15:14   

moj galant jest w takim stanie ze nic mu juz nie zaszkodzi :badgrin:
Tak tylko probuje Was jakos zachecic;)

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 05-04-2007, 15:34   

dawaj Galem :D :mrgreen: kinetyka wezme jak cos to Cie wyszarpne :D :mrgreen:

a tak na serio... to dla zachety:

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Wysłany: 05-04-2007, 16:43   

Słuchajcie, CZłowiek który to zorganizuje z jednej strony organizował juzwyjazdy na pustynie nissanami a z drugiej strony wie ze nie wszyscy mają wiedze na temat jazdy w terenie. Mówię o naszym Dealerze z Łodzi. Teren bedzie taki że dacie rade, czyli po Waszemu cool, luz, spoko git i takie tam. Nie ma sie czego bać. Załątwimy wszystko jak należy tylku misze wiedzieć czy w ogóle są chetni.
Macie jeszcze pytania to walcie.

minimus
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-2007, 17:45   

Teren luzacki dla np. Pajero może być zbyt trudny dla Outlandera. Chodzi mi przede wszystkim o ramę i sztywność nadwozia. Samochody nie przystosowane to takiego terenu mogą się "pokrzywić". Czy osoba, która to będzie przygotowywała może się wypowiedzieć, czy teren będzie ok dla SUV'ów??

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Wysłany: 05-04-2007, 18:56   

Terenem bedzie stara kopalnia piasku niedaleko strykowa. Tak postaram sie zapytać dla jakich aut przejazd bedzie ok ale sądze że mozna dostosować wybraną trasę zależnie od potrzeb i aut jakie będzecie posiadali.
Dowiem sie czego bede mógł.

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 05-04-2007, 20:11   

Troche sie ruszylo :)
No ja w przeciwienstwie do Firka, swojego Gala nie zaryzykuje :lol:

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Wysłany: 22-04-2007, 22:53   

Dobra, byłem dzisiaj (22.07) w tej kopalni. Mam troszke zdjeć, kilka tu dam a resztę moge gotową paczką wysłać chętnym. Teren składa sie z odcinków bardzo różnych. Leppe kawałek przejechał swoim lancerem. Są proste spacerki i zdradzieckie skarpy. Drogi przecinają sie wielokrotnie ze sobą, dlatego możemy ułożyć jedną trasę dla każdego, oraz drugą dla twardzieli z L200 na przykład. Generalnie te trudniejsze tereny nie będą dostepne dla outlandera, tak mówi fachowiec. Jedno dla uspokojenia chetnych( i Gene). Możecie wyciagarki, holowniki i inne pomoce naukowe zostawić w domu. Trasa będzie dla każdego. Myśmy wiekszosć przejechali dzisiaj L200 bez modyfikacji. Potrzebuję kilku, kilkunastu aut aby ich kierowcom i chetnym widzom zorganizować dobrą zabawę z mozliwością sprawdzenia siebie i auta.
Zdjecia zaraz sie pojawią nizej.
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 22-04-2007, 22:57, w całości zmieniany 1 raz  

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 22-04-2007, 23:11   

photo by Bolek®

posted by Chooper©

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 23-04-2007, 09:09   

Spoko miejscowka, jesli nie bedzie pieczatek na srodku bajorka to looz. Nie che taplac sie w blotku na zlocie.

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Wysłany: 23-04-2007, 09:45   

Błotko tylko dle spragnionych wrażeń.
Skoro mam Twoje "wchodze w ten interes" to pomóz teraz zachęcić innych 4x4. Jesteś szefem tego podforum to jak znajdziesz czas nagoń zwierzyne.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi