|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.3] Kontrolka ładowania zapala się i gaśnie. |
Autor |
Wiadomość |
sobek4
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-07-2018, 18:57 [MSS 1.3] Kontrolka ładowania zapala się i gaśnie.
|
|
|
Cześć , dziś odebrałem auto od mechanika ( był na wymianie sprzęgła ) I mechanik mi zakomunikował że zapala się i gaśnie lampka ładowania, powiedział że ładowanie jest i nie wie co to może być . Jak oddawałem mu auto kontrolka nigdy się nie zapalała. Pojechałem do domu i w między czasie kilka razy podczas drogi zapalała się i gasła. W domu podłączyłem multimetr i faktycznie ładowanie ponad 14 v . Co to może być że ona się zapala i gaśnie. Mechanik powiedział że może coś w liczniku nie łączy i dla tego sie zapala. Dodam też że podczas włączenia zapłony wskaźnik prędkości wskakuje na 20 km/h , mam to już od jakiegoś czasu i wiem że licznik przez to kłamie o te 20 kilometrów. |
|
|
|
 |
|
|