|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ogrzewana przednia szyba |
Autor |
Wiadomość |
igorb
Nowy Forumowicz Ajgor
Auto: OIII, Lancer CY
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-10-2018, 16:47 Ogrzewana przednia szyba
|
|
|
Na zewnatrz dzisiaj plus 18 stopni. Rano bylo chlodno, szyby zaparowane. Wcisnalem przycisk ogrzewania przedniej szyby i zonk - diodka ani nie zamierzala sie zaswiecic. Instrukcja wspomina o temperaturze do 5 stopni, ale az mi sie nie chce wierzyc aby byla to prawda. Jak jest u Was ? |
|
|
|
 |
arokub
Forumowicz
Auto: OIII
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Mar 2017 Posty: 157 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 10-10-2018, 06:03
|
|
|
18 > 5
A poważnie, jeździłem niedawno zastępczym eclipse crossem (czyli nie miałem i instrukcji), chciałem sprawdzić jak sobie radzi podgrzewanie przedniej mokrej szyby i nie uruchomiło się. |
|
|
|
 |
mrkowalski
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2017 Instyle Navi
|
Wysłany: 09-11-2018, 11:15
|
|
|
Potwierdzam. Podgrzewanie przedniej szyby załącza się poniżej 6 stopni na zewnątrz.
Nawet ASO tego nie wiedziało, wzięli auto na pół dnia i oddając mi je dopiero mi to powiedzieli. |
|
|
|
 |
|
|