|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem ze zmianą stacji radiowych z pozycji kierownicy |
Autor |
Wiadomość |
lipski88
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclips Cross
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-11-2018, 21:18 Problem ze zmianą stacji radiowych z pozycji kierownicy
|
|
|
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem Mitsubishi Eclips Cross, mam problem ze sterowaniem radiem z pozycji przycisku na kierownicy. Mianowicie mam zapisane stacje radiowe, z pozycji touch Pada i dotykowe ekranu zmieniam je bez problemu, natomiast jak chcę przełączyć na inną stację wybierając przycisk na kierownicy to zamiast przełączyć na kolejną stację to radio przechodzi w tryb wyszukiwania nowych fal radiowych. Przytrzymując dłużej szuka automatycznie, przytrzymując krótko szuka ręcznie. W jaki sposób zmieniać stacje radiowe na te które są zapisane ??
[ Dodano: 27-11-2018, 16:13 ]
Uzyskałem odpowiedz od producenta ze to niestety tak zostało zaprogramowane i zostanie zmienione dopiero w modelach produkowanych w 2019 roku |
_________________ Lipski88 |
|
|
|
 |
|
|