|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chlodnica klimatyzacji |
Autor |
Wiadomość |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 14:54 Chlodnica klimatyzacji
|
|
|
Witam.Dzis sie okazalo, ze chlodnica od klimy ma dziuri.Byc moze spowodowane korozja .Tak bynajmniej mi odpowiedziano w serwisie.Twierdza tez ze nie ma co regenerowac i trzeba zamawiac druga.I tu moje pytanie, czy daje sie regenerowac chlodnice klimy?Czy sa jakies odstepstwa?Mozezna ktos zaklad sie w tym specjalizujacy w Bialymstoku?Pozdrawiam |
|
|
|
 |
krzych [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 15:47
|
|
|
Przelicz sobie czy warto. Nowa chlodnica klimy kosztuje okolo 400 zl (przynajmniej tyle zaplace za chlodnice do MSSa - zamiennik oczywiscie). Napelnienie to koszt co najmniej 200 zl czyli polowa ceny chlodnicy. Dodatkowo masz gwarancje 2 lata.
Z chlodnica po regeneracji moze byc roznie - na przyklad za pare miesiecy dziura wyjdzie w innym miejscu. |
|
|
|
 |
dlugiad [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 11:45
|
|
|
Poszukaj na allegro. Mozna kupic w całkiem dobrym stanie uzywana. Tylko przed kupnem proponuje ja obejrzec czy nie puknieta gdzies. ja osobiscie spawałem i na razie wydaje sie OK. Zobaczymy ile czynnika uciekło przez rok. Koszt spawania + znapełnienia równał sie kosztowi nabycia uzywanej chłodnicy na allegro. |
|
|
|
 |
|
|