|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero III - dzielność terenowa |
Autor |
Wiadomość |
Notos
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-12-2018, 21:20 Pajero III - dzielność terenowa
|
|
|
Witam! To mój pierwszy post, więc witam serdecznie całą szanowną ekipę!!!
Pytanie takie mam: planuję nabyć autko terenowe, krótkie, z przeznaczeniem do: 1. polowań, 2. do holowania przyczepy z lekką łodzią (masa łodzi do 300 kg). Wybór wstępny padł na pajero II albo ... III. Jestem ciekaw opinii posiadaczy "trójki", jeśli chodzi o "dzielność terenową" tego modelu - zaznaczam, że nie chodzi o klasyczny off-road ale o jazdę po leśnych duktach i gruntowych drogach. Będę zobowiązany za każdą opinię.
Notos
PS
a co do zasady - wybór prawidłowy? Jakieś ewentualne sugestie?
[ Dodano: 29-12-2018, 20:18 ]
Nikt? Nic? |
_________________ Notos |
|
|
|
 |
way
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Lis 2018 Posty: 13 Skąd: Galicja
|
Wysłany: 30-12-2018, 13:24
|
|
|
Mam PIII i o dzielność terenową nie miałbym obaw - w takich zastosowaniach o jakich piszesz za dużo wyzwań samochód nie będzie miał. Chyba, że chcesz jeździć na oponach szosowych, to w głębszym błocie mogą być problemy. A co do sugestii, to Grand Vitara II też by dała radę spokojnie- drożej, ale roczniki dużo młodsze. |
|
|
|
 |
|
|