|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 2.0 diesel prośba o opinie |
Autor |
Wiadomość |
Kinia
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 diesel
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-02-2019, 17:21 Lancer 2.0 diesel prośba o opinie
|
|
|
Cześć wszystkim, jestem nowym użytkownikiem.
Planuję kupić auto i nie miało być to Mitsubishi Ale tak się stało, że dostałam ofertę kupienia go w dobrej cenie. Auto dobrze utrzymane, regularnie serwisowane, bezwypadkowe i od bliskiej osoby. Przebieg ok 190 tyś, rocznik 2010.
Chciałabym usłyszeć co myślicie tej konkretnie wersji silnikowej, czy warto? Przede wszystkim również -czego mogę się spodziewać jeśli chodzi o potencjalne usterki i naprawy?
Jedyny problem jaki póki co się pojawia to czasami zawiecha silnika (blokuje się na określonej prędkości i trzeba wyłączyć silnik, po ponownym włączeniu wszystko wraca do normy). Nie wiem dokładnie czego ten problem dotyczy, ale podobno jak się nim jeździ dynamicznie to praktycznie się nie zdarza.
Anyone?
Dzięki!
[ Dodano: 27-02-2019, 08:54 ]
Naprawdę nikt się nie wypowie ? |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1928 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 28-02-2019, 14:35
|
|
|
Mało kto jeździ dieslem.
Zobacz opinie o tym silniku na forum Outlandera II.
Ja bym najpierw sprawdził, co jest przyczyną zawieszania się silnika przed kupnem. |
|
|
|
 |
|
|