|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 09-03-2019, 19:34 |
Szyberdach - korozja elementów odpływu wody |
Autor |
Wiadomość |
Buszu
Forumowicz 1234
Auto: Outlander TURBO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-03-2019, 17:53 Szyberdach - korozja elementów odpływu wody
|
|
|
Siemano wszystkim, po ostatnich ulewach zauważyłem że LEJE się woda ze słupka od strony kierowcy okrutnie...ogólnie zacieki wewnątrz auta na szybie i takie tam... myślałem ze kanały odpływowe sie jakoś zatkały i przelewa się jakos.... odetkałem i znowu powtórka... rozebrałem troszkę podsufitki i okazało się że metalowy lejek do którego jest wpięty wąż odpływowy jest przeżarty rdzą... widać że to przyczyna I CO TU ZROBIĆ ??? robił to ktoś już ?? mam nadzieje że całości nie trzeba bedzie wymieniać...
udało się znaleźć w przystępnej cenie szyberdach i z tego co widzę chyba można zdemontować ten system odpływowy i wymienić tylko ten element z blachy. ciekawe czy uda się to bez konieczności wyciągania całego okienka. ;] dam znać jak poszło
Pozdro
[ Dodano: 10-03-2019, 21:29 ]
mam szyber z 2.4 wersji ale chyba bez różnicy.. powinien pasować
[ Dodano: 29-03-2019, 21:47 ]
A wiec tak. Sytuacja opanowana ! troszkę wygibasów ale ogarnięte, nic strasznego tylko długi pogodny dzień( ogarnąłem to w 2 dni bo test na myjni ciśnieniowej ) i działa !!! fotki opis prześle później bo pracocholizm.... pozdrooo |
Ostatnio zmieniony przez Buszu 10-03-2019, 15:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jaroo0
Forumowicz

Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-03-2019, 12:29
|