|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jak wymontować środkowy rząd foteli |
Autor |
Wiadomość |
danielec
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2004
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-04-2019, 21:42 jak wymontować środkowy rząd foteli
|
|
|
Witam. Jak w temacie, nie wiem jak albo mam coś uszkodzone. Czy to trzeba wykręcać czy jest jakiś sposób na wysunięcie ich. Dzieki za odpowiedzi |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 09-04-2019, 22:18
|
|
|
Trzeba wykręcać. Już nie pamiętam , ale są zaślepki, pod którymi są śruby...jak sobie nie poradzisz, to daj znać, to wtedy zerknę gdzie one dokładnie, bo rozbierałem , ale już nie pamiętam.. |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
piotreklbn
Forumowicz
Auto: Grandis
|
Wysłany: 11-04-2019, 19:03
|
|
|
tak jak kolega napisał w jednym i drugim fotelu masz zaślepki z przodu dwie i z tyłu też dwie wyjmujesz te z przodu a z tyłu odchylasz bo są na takich "prowadnicach" żebyś nie połamał. Pod zaślepkami masz śruby klucz 17 albo 19 jakoś takoś odkręcasz i wyciągasz fotele |
|
|
|
 |
|
|