|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z tylnym przegubem zewnętrzny 01T |
Autor |
Wiadomość |
eVVen3MenT
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander Turbo
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 19-04-2019, 10:01 Problem z tylnym przegubem zewnętrzny 01T
|
|
|
Witam tak jak w temacie, mam problem z tylnym przegubem w swoim O1T, mianowicie padła osłona I przegub tez nadawał się juz do wymiany, zamówiłem nowy przegub, stary został zdjęty i przy montażu okazało się że moja pół oś ma 30 zębów A przegub 29, przeszukalem wszystko i każdy przegub ma 29 zębów wewnetrznych, miał ktoś już taki przypadek ? Może sa jakieś przeguby na 30 zębów ? A może moja pół oś jest nieorginalna, proszę o pomoc, pozdrawiam. Dodam że jest to prawy tylny przegub zewnętrzny. |
|
|
|
 |
cerutti
Forumowicz
Auto: O1T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-04-2019, 08:29
|
|
|
eVVen3MenT napisał/a: | A może moja pół oś jest nieorginalna | pewnie ktoś wymienił całą pół oś. poszukaj przegubu może od EVO, czy tam przegub nie jest na 30 zębów, |
|
|
|
 |
|
|