|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] uszczelniacz świecy zapłonowej |
Autor |
Wiadomość |
Ghostman [Usunięty]
|
Wysłany: 23-06-2019, 18:30 [MSS 1.6] uszczelniacz świecy zapłonowej
|
|
|
Cześć
Chciałem dzisiaj wymienić świece zapłonowe, wyciągam fajkę i zonk - olej na gnieździe fajki. Sprawdziłem co jest do kupienia i nie znalazłem uszczelniacza świec do wersji 1.6, ani w katalogu części u ruskich nie znalazłem takich uszczelniaczy. W tej wersji nie było uszczelniaczy? Co w takim razie należy zrobić, żeby tego oleju tam nie było? Uszczelkę pokrywy zaworów znalazłem oryginalną do kupienia.
Czy to jest to? MD339118 Jeśli tak to czy febest będzie do tego dobrym producentem. Czytałem, że uszczelkę pokrywy zaworów lepiej kupić oryginał. Z uszczelniaczami też tak jest? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21013 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 23-06-2019, 22:03
|
|
|
Ghostman napisał/a: | Czy to jest to? MD339118 Jeśli tak to czy febest będzie do tego dobrym producentem. |
Tak to te uszczelniacze, oczywiście potrzebujesz 4szt.
Ja montowałem oryginały, chyba mitsustyle ma. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
AidsD
Mitsumaniak

Auto: Space Star 1.6 MPI Comfort
Pomógł: 13 razy Dołączył: 18 Mar 2015 Posty: 1866 Skąd: Racibórz
|
Wysłany: 24-06-2019, 09:57
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | Ja montowałem oryginały, |
ja też ale wtedy większe zamówienie z Rosji szło |
|
|
|
 |
Ghostman [Usunięty]
|
Wysłany: 24-06-2019, 10:46
|
|
|
Mitsu ma urlop i już nie widziałem oryginałów. W aso za 20zł/sztuka zamówiłem, a uszczelkę z necie za 65zł. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21013 Skąd: Częstochowa
|
|
|