|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup Mitsubishi |
Autor |
Wiadomość |
JanG
Forumowicz
Auto: Lancer 1.6 SB 2013
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 19-07-2019, 11:39
|
|
|
Wypowiem się tylko o Lancerze, bo o nich troszkę wiem:
Na pewno ma nieoryginalną ramkę w przednim zderzaku, najbardziej rzuca się w oczy brak naklejki ekologicznej, a auto jeszcze jest na zagranicznych blachach (to sugeruje wymianę przedniej szyby). Dodatkowo nierówne szpary wokół maski (nie wiem, czy dobrze widzę, ale sama maska wydaje się uszczerbiona na środku przedniej krawędzi) i zderzak z tyłu nie jest za dobrze spasowany z nadkolem po stronie pasażera. Niektóre plastiki w środku tez wydają się słabo spasowane, ale to może wynikać już z pikselozy zdjęć.
Jeszcze na koniec rzuciło mi się w oczy: nakładka progowa po stronie kierowcy w przednim nadkolu wydaje się pęknięta i jakimiś wkrętami "poskładana", ale to może być po prostu jakiś brud i sprawia takie wrażenie
Poza tym sprzedający nie zaznaczył w ogłoszeniu, że auto jest bezwypadkowe
PS Pierwszy raz spotykam się z Lancerem VIII, który ma napęd tylko na tylne koła |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
JanG
Forumowicz
Auto: Lancer 1.6 SB 2013
|
Wysłany: 19-07-2019, 12:02
|
|
|
HUGIO napisał/a: |
PS Pierwszy raz spotykam się z Lancerem VIII, który ma napęd tylko na tylne koła |
Pewnie tak wyszło przy składaniu
Dzięki, jak wy jesteście w stanie się tego dopatrzyć? |
|
|
|
 |
Amiga
Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX
|
Wysłany: 29-07-2019, 11:27
|
|
|
ja sie wypowiem co do ASXa
odradzam ci ten model (przed faceliftingu 2010-2013)
ma wiele wad ktore zostaly naprawione w 2014 r
1.Korozja klapy bagaznika (spaw w innym miejscu)
2.Korozja podwozia
3.Blad konstrukcyjny tylniej belki skretnej
4.Wyciszenie
bez ogladania spodu ciezko cos powiedziec ale te wersjie "gnily" w miejscach nie widocznych
jak i na baku , spawach , wydech (tu akurat standard)
jak nie masz daleko mozesz podskoczyc bo wizualnie auto ladne i lepsze niz lancer jak rowniez wplatuje sie w mode na SUVy |
|
|
|
 |
|
|