|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
KOS i automatyczne zamykanie auta |
Autor |
Wiadomość |
quetra
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-08-2019, 21:11 KOS i automatyczne zamykanie auta
|
|
|
Witam wszystkich!
Jestem szczesliwym (chyba...) posiadaczem Outlandera od kilku dni. Wciaz jednak musze nauczyc sie kilku technicznych niuansow.
Moje pytanie dotyczy automatycznego zamykania auta przy dostepie bezkluczykowym.
Raz mi dziala raz nie.
Dla przykladu zostawilem go wczoraj w garazu, odszedlem na kilka metrow i po okolo minucie samochod sie zamknal. Od tamtej pory nie udalo mi sie tego powtorzyc. Czy musze wykonac jakies magiczne czynnosci?
Dzieki za odpowiedz! |
|
|
|
 |
VICpb
Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 '17
|
Wysłany: 19-08-2019, 14:45
|
|
|
Witam,
Wg mojej wiedzy samochod sie sam zamknie tylko jesli nie zostana otwarte drzwi (np. przypadkowe nacisniecie przycisku w kluczyku bedacym w kieszeni).
BTW, zauwazylem ze czasem nie wykrywa kluczyka (nie da sie otworzyc drzwi nacisnieciem na klamke) jak kluczyk znajduje sie np w kieszeni razem z telefonem.
Aha, i tak jak wspominalem/ostrzegalem w innym watku, nbie radze kluczy przetrzymywac w drzwiach auta, raz udalo mi sie zatrzasnac/zamknac auto a klucze byly w srodku (otworzenie tylko przy pomocy zapasowych). |
|
|
|
 |
Przemo9
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander III, 2.0, CVT, 2019
|
Wysłany: 07-09-2019, 20:08
|
|
|
Jeśli to jeszcze aktualne: ja też zauważyłem, że zamyka się sam, jeśli nie otworzy się drzwi wcześniej. Niemniej nie badałem tego dokładniej.
Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
 |
quetra
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III
|
Wysłany: 18-11-2021, 13:33
|
|
|
tak potwierdzam - auto samo siue zamyka jesli nie otworzyles drzwi ani bagaznika |
|
|
|
 |
|
|