|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
lancer 2008 |
Autor |
Wiadomość |
gonzo [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2007, 21:05 lancer 2008
|
|
|
Cze, jakos nie doczytałem się wielu informacji (oprócz fotek) na temat nowego miska 2008r, czyli nowa buda itd. Na ruskiej stronie http://www.mitsubishi-motors.ru/ są juz ceny , specyfikacja techniczna itd a tu cisza... nic nie komentujecie? co o nim myslicie? Prawdopodobnie wiadomo , że u nas będą silniki od 1.5 - 109 Km 143 moment itd ale jest według mnie o czym dyskutowac!!!. Mnie najbardziej martwi parę rzeczy:mimo iz japończycy chwala sie nową konstrukcją płyty podłogowej aluminiowym silnikiem to parę rzeczy ,zmarnowali" i tak: większa płyta - nieznacznie wieksze rozmiary , ładna deska ale masa własna 1290 kg.-cięższy przy 1.5 silniku bedzie co poganiać.Moment obrotowy jest prawie taki sam co w motorku 1.6 a więc bedzie teoretycznie gorzej.Najwieksza wada - bagaznik - 328 litrów!!!!!!!dramat!!!!!!!!! czemu japoniec nic nie zrobi do końca!!!chyba najmniejszy bagażnik w tej klasie aut!! chyba się rozpłaczę , tak czekałem na ten model a tu dramat.Zero wyjazdów z rodzina chyba , że z przyczepką (pojemnośc bagażnika znlazłem gdzies na francuskiej stronie) , piszcie co o tym wszystkim myślicie -pozdrowienia dla Grafixu
www.canadiandriver.com/ga...evel=album&id=4 |
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 12-04-2007, 22:14
|
|
|
osobiście to z wyglądu bardziej mi sie podoba 2008 niż poprzedni model ale jak te dane które napisał gonzo, sa prawdziwe to faktycznie troche nieprzemyślany projekt taka waga w takim aucie bagażnik też fakt malutki zobaczymy jak z wyposażeniem , ja tylko czekam aż sie pojawi concept X to będzie maszynka zobaczymy czy będzie konkurencyjny na rajdowych trasach |
Ostatnio zmieniony przez Artii 16-04-2007, 16:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-04-2007, 22:22