|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CY3A 1.8] Renowacja kierownicy skórzanej |
Autor |
Wiadomość |
nojajuzniewiem
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-10-2019, 11:28 [CY3A 1.8] Renowacja kierownicy skórzanej
|
|
|
Cześć!
Próbował ktoś może renowacji kierownicy skórzanej? Z tego co czytałem są różne metody (głównie farba + lakier lub po prostu krem Saphir), warto coś takiego spróbować? Mam kierownicę trochę zmatowioną z jednej strony i zastanawiam się czy warto. |
|
|
|
 |
Roguuu95
Forumowicz

Auto: Lancer 2.0 TDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Maj 2019 Posty: 44 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 26-10-2019, 11:48
|
|
|
Ja próbowałem. Miałem dość zjechaną kierownice więc prawie całą pomalowałem i jest lepiej, choć do oryginału sporo brakuje. Ty masz trochę zmatowioną tylko więc jak dobrze to zrobisz to nie powinno być wielkiej różnicy od oryginału, więc warto spróbować, zwłaszcza że koszt nie wielki. Jak Ci się nie będzie podobało to zawsze farbę usuniesz. Tylko co do farby do skóry to ona o wiele dłużej schnie więc musisz się z tym liczyć że tego samego dnia raczej już za kółko nie siądziesz, więc jak ja robiłem to popołudniu i na drugi dzień było okey. |
|
|
|
 |
|
|